De kliniek

Voorhoofdslift

Wilt u van die vermoeide blik af?

Is er iets? Zware nacht gehad? Krijgt u dit soort vragen vaak terwijl u helemaal niet moe bent? Bij sommige mensen drukken de wenkbrauwen samen met het voorhoofd zo zwaar op de ogen dat er huidoverschot ontstaat.

Prijzen

Wat kost een voorhoofdslift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Voorhoofdsliftvanaf€ 3.500,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een voorhoofdslift. Deze wordt namelijk vaak uitgevoerd in combinatie met een facelift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw voorhoofdslift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Informatie

Een voorhoofdslift voor een strakker voorhoofd

Overtollige huid door hangende wenkbrauwen zorgt niet alleen voor een vermoeide uitstraling, ook het zicht raakt vaak belemmerd. Bovendien kan dit de oorzaak zijn van hoofdpijn en migraine. Een voorhoofdslift kan voor een goede en langdurige oplossing zorgen.

Wel is het belangrijk eerst naar de precieze oorzaak van uw klachten te kijken. Soms wordt een voorhoofdslift gecombineerd met een ooglidcorrectie. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste behandeling.

Consult

Vrijblijvend consult voor een voorhoofdslift?

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, start een voorhoofdslift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen.

Meer weten over het uitvoeren van een voorhoofdslift? Bel  076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een voorhoofdslift?

Een voorhoofdslift wordt onder plaatselijke of algehele verdoving uitgevoerd.  Wanneer de plastisch chirurg kiest voor een endoscopische lift, dan maakt hij een paar kleine sneetjes ter hoogte van de haargrens. Met behulp van speciale apparatuur wordt vervolgens de voorhoofdshuid losgemaakt, opgetrokken en weer vastgezet.

Nazorg en herstel

Hoe gaat de nazorg van een voorhoofdslift?

Na de behandeling krijgt u een hoofdband om. Deze hoeft meestal slechts 24 uur te blijven zitten. De hechtingen worden na een tot twee weken verwijderd.  Kort na de behandeling kunnen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan, vooral op de bovenoogleden. Deze trekken vanzelf weer weg.

U mag paracetamol nemen tegen de pijn en u moet een tijdje rustig aan doen. Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt uw herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

Waar word ik geopereerd?

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt de voorhoofdslift plaats?

De voorhoofdslift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat

Wat is het resultaat van een voorhoofdslift?

Een voorhoofdslift zorgt voor een natuurlijk en langdurig resultaat. Als de ongemakken in de loop van een week minder worden, kunt u het eerste resultaat al zien. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt. U ziet er weer helemaal fris en uitgerust uit.

Prijzen

Wat kost een voorhoofdslift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Voorhoofdsliftvanaf€ 3.500,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een voorhoofdslift. Deze wordt namelijk vaak uitgevoerd in combinatie met een facelift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw voorhoofdslift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Veelgestelde vragen

Hoeveel pijn kan ik verwachten na een voorhoofdslift?

De meeste mensen ervaren weinig of geen pijn na een voorhoofdslift. Indien je toch pijn hebt na de behandeling kan je deze onderdrukken met een pijnstiller.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een voorhoofdslift?

Meestal kan je na een tot twee weken weer aan het werk. De eerste week na de ingreep mag je alleen lichte lichamelijke inspanningen verrichten. Hierbij mag je niet bukken. Zware lichamelijke inspanningen mogen pas na een maand. Onder zware lichamelijke inspanningen valt onder andere tillen.

Wordt een voorhoofdslift vergoed door de zorgverzekeraar?

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden alleen een behandeling als er sprake is van medische redenen. Als dit niet het geval is en de behandeling om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, dan zal de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoeden. Voor verdere informatie betreft het vergoeden van een behandeling adviseren we contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij.

LET OP: bij ABC Clinic voeren we géén verzekerde zorg uit. Je dient de behandeling zelf te betalen.

Zijn er littekens zichtbaar na een voorhoofdslift?

Bij de endoscopische voorhoofdslift hoeven er maar vier kleine incisies in de haargrens te worden gemaakt. Wanneer je voldoende haargroei hebt, zullen de littekens na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult