Ingetrokken tepels

Schaamt u zich voor uw ingetrokken tepels? Vanuit cosmetisch oogpunt ervaren veel vrouwen het als storend. Een tepelcorrectie is dan een mooie en dankbare ingreep.

Een tepelcorrectie is de oplossing bij ingetrokken tepels

Een ingetrokken tepel kan niet alleen storend zijn vanuit cosmetisch oogpunt, maar kan ook erg onhandig zijn bij bijvoorbeeld het geven van borstvoeding. Een tepelcorrectie is een relatief, eenvoudige behandeling met een heel mooi eindresultaat.

Wat kost een behandeling tegen ingetrokken tepels?

De kosten voor een correctie van ingetrokken tepels zijn onder algehele verdoving € 1.900,- en onder lokale verdoving  € 1.500,-.

Een consult is echt noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de tepelcorrectie bij een ingetrokken tepel. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe gaat een behandeling bij ingetrokken tepels?

Voor een tepelcorrectie moet u over het algemeen onder algehele narcose worden gebracht.  Bij een behandeling van een ingetrokken tepel worden de melkgangetjes onder de tepel losgemaakt. Dit zorgt ervoor dat de tepel niet meer naar binnen gaat staan. De behandeling eindigt met het hechten van de gemaakte incisies. Na ongeveer een week worden de hechtingen verwijderd.

Wat is het resultaat van een behandeling bij ingetrokken tepels?

De behandeling geeft een mooi en natuurlijk resultaat. Uw tepel is niet meer ingetrokken en staat mooi naar buiten.

Hoe gaat het na een behandeling tegen ingetrokken tepels?

De tepels kunnen in het begin wel wat gezwollen en gevoelloos zijn. Maakt u zich hierover geen zorgen, dit trekt vanzelf weer weg. De littekens van een tepelcorrectie worden in de loop van de tijd minder vurig van kleur en zijn na enkele maanden nauwelijks meer zichtbaar.

Zitten er risico’s aan een tepelcorrectie bij ingetrokken tepels?

Soms heeft deze behandeling tot gevolg dat borstvoeding niet meer mogelijk is. Onze ervaren plastisch chirurgen kunnen u goed informeren over de eventuele consequenties van de behandeling.

Vrijblijvend consult bij ingetrokken tepels?

Bij ABC Clinic start een behandeling tegen ingetrokken tepels altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een tepelcorrectie en beantwoordt graag al uw vragen.

Meer weten over het uitvoeren van een tepelcorrectie? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Online inplannen
Behoud ik het gevoel in mijn tepel na een tepelcorrectie?

Na iedere ingreep verandert het gevoel in het operatiegebied. vaak keert dit na verloop van tijd weer terug. Dit geldt ook voor een tepelcorrectie. Het uiteindelijke gevoel na een tepelcorrectie kan wel ander zijn dan voor de ingreep.

Houd ik littekens over aan een tepelcorrectie?

Wanneer je last hebt van een ingetrokken tepel zal je géén littekens overhouden aan de behandeling. Wanneer je kiest voor een tepelhofverkleining zal en een incisie aan de buitenkant van het tepelhof worden gemaakt. Na de behandeling blijft er een klein litteken over rondom het tepelhof. Het goed opvolgen van de nazorgkaart zorgt voor een mooi herstel van het litteken.

Is iedereen geschikt voor een tepelcorrectie?

In principe is iedereen geschikt voor een tepelcorrectie. Belangrijk hierbij is dat de klachten en de verwachtingen realistisch zijn.

Kan ik na een tepelcorrectie nog borstvoeding geven?

Bij een correctie van de tepel worden vrijwel altijd melkkanalen doorgesneden. Na een bevalling wordt er in de borst nog wel melk geproduceerd. Mocht er een melkkanaaltje hersteld zijn, dan kan het zijn dat er toch nog wat melk uit de borst komt. De melkkliertjes die niet meer herstellen zullen na een tijdje stoppen met het aanmaken van melk.

Maak een afspraak
De kliniek