Totaal
9.0
860 reviews

Tepelverkleining

Stoort u zich aan de grootte van uw tepel of vindt u dat uw tepel te ver uitsteekt? Dan kan een tepelverkleining een mooie en permanente oplossing bieden

Grote tepel verkleinen

Bent u tevreden met de vorm en grootte van uw borsten, maar vindt u dat uw tepels te groot zijn of te ver uitsteken? Durft u geen strakke kleding of badkleding te dragen omdat uw tepels altijd duidelijk aanwezig zijn? Erfelijkheid of het geven van borstvoeding kan de oorzaak hiervan zijn. Dan kan een tepelverkleining, ook wel bekend als tepelverkorting, een mooie oplossing bieden voor uw probleem.

Een tepelverkleining kan bij zowel een man als een vrouw plaatsvinden. Er is enkel verschil in hoeveel weefsel er wordt verwijderd omdat de verhoudingen bij mannen en vrouwen verschillen.

Tepels verkleinen

Een verkleining van de tepel start bij ons altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek bij een van onze plastisch chirurgen. Samen met u kijken zij naar uw klachten en bekijken ze wat de beste oplossing is voor uw probleem. Het is belangrijk om tijdens uw consultgesprek aan te geven of u in de toekomst nog borstvoeding wilt geven. Deze ingreep kan namelijk invloed hebben op de melkproductie.

Het verkleinen van de tepels vindt bij ons plaats onder lokale verdoving. Dit houdt in dat u wel gewoon bij bewustzijn bent, maar u niks van de ingreep voelt. Tijdens de ingreep zal een deel van de tepel verwijderd worden. Wel bestaat de mogelijkheid dat er een deel van de melkkanalen doorgesneden zal worden, vandaar dat we u aanraden om tijdens het consult aan te geven of u nog borstvoeding wenst te geven na de ingreep. Een tepelverkorting laat geen zichtbare littekens achter.

Tepelverkleining prijs

In onderstaand schema vindt u de prijs van een tepelverkleining. De weergegeven prijs is inclusief consult, behandeling door een plastisch chirurg en de nacontroles. Een consultgesprek is noodzakelijk om de exacte prijs van de behandeling vast te stellen.

BehandelingLokale verdovingAlgehele verdoving
ConsultGratisGratis
Tepelcorrectie€1500,-€1900,-
Tepelhofverkleining€1500,-€1900,-
Correctie ingetrokken tepels€1500,-€1900,-

Tepelverkleining voor en na

Omdat een tepelcorrectie een delicate zone betreft, is het lastig om cliënten te vinden die hun voor en na foto’s van de tepelverkleining willen delen. Wel kunnen we u onderstaand een voorbeeld laten zien van hoe het resultaat er uiteindelijk uit komt te zien na uw behandeling. Tijdens het consultgesprek zal de plastisch chirurg u uitgebreid informeren over het resultaat van de behandeling.

Tepelcorrectie grote tepels voor
Voor
Tepelcorrectie grote tepels na
Na

Tepelverkleining ervaringen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan met een tepelverkleining. Enkelen hebben op kliniekervaringen hun ervaring gedeeld met de tepelverkleining. Wij werken enkel met ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in deze ingreep.

Gratis consultgesprek met een (vrouwelijke) plastisch chirurg?

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina of heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend consultgesprek? Deze kunt u online inplannen of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Tijdens uw consultgesprek kunt u al uw vragen stellen en zal de plastisch chirurg u meer vertellen over de behandeling.

Afspraak maken?
Maak een afspraak