Totaal
8.9
1053 reviews

Tepelhofverkleining

Stoort u zich aan uw grote tepels en zou u deze graag willen laten verkleinen? Een tepelhofverkleining is een dankbare ingreep met een mooi en natuurlijk resultaat.

Een tepelhofverkleining bij grote tepels

Grote tepels zorgen gelukkig niet voor fysieke klachten. Wel kan dit ervoor zorgen dat u zich erg onzeker voelt over de grootte van uw tepels en er gevoelens van schaamte ontstaan. Grote tepels komen bij zowel mannen als vrouwen voor en worden ook wel grote tepelhoven genoemd. Een tepelverkleining is een kleine ingreep die u van uw onzekerheid en/of schaamtegevoelens af helpen. De behandeling zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Tepelhofverkleining kosten

De prijs van een tepelverkleining is geheel afhankelijk van de ingreep die noodzakelijk is voor uw klacht. Voordat we een prijsindicatie kunnen geven of een behandeling inplannen zal er altijd een consultgesprek plaatsvinden met de behandelend plastisch chirurg. In onderstaand schema vindt u het overzicht van de prijzen die wij in onze kliniek hanteren.

BehandelingLokale verdovingAlgehele verdoving
ConsultGratisGratis
Tepelcorrectie€1500,-€1900,-
Tepelhofverkleining€1500,-€1900,-
Correctie ingetrokken tepels€1500,-€1900,-

De behandeling

Om u een goed beeld te kunnen geven van het resultaat, starten we de behandeling altijd met het maken van de voor-foto’s. Wanneer dit is gedaan tekent de plastisch chirurg het te behandelen gebied af. Tijdens de ingreep wordt een deel van het tepelhof (de gepigmenteerde huid) verwijderd met een incisie rond de tepel of het tepelhof. Wanneer het teveel aan huid is verwijderd, wordt de huid weer gehecht.

Omdat de ingreep plaatsvindt onder lokale verdoving kunt u de kliniek na de ingreep weer verlaten.

Tepelhofverkleining ervaringen

Wij begrijpen dat een behandeling spannend kan zijn. Daarom delen wij graag een aantal ervaringen met een tepelverkleining met u. Veel van onze cliënten vinden de behandeling achteraf meevallen en zijn blij met het resultaat. Op Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland leest u verschillende ervaringen.

Kliniekervaringen ABC Clinic

Wat zijn de risico’s?

Iedere ingreep brengt risico’s met zich mee. Na de ingreep bestaat de kans op een allergische reactie, een infectie, een nabloeding of verstoorde wondgenezing. Wanneer u de nazorg die u van ons meekrijgt goed opvolgt, is de kans op complicaties na de behandeling minimaal.

Gratis consultgesprek?

Wilt u meer informatie over een tepelhofverkleining? Een consultgesprek bij ons in de kliniek is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult luistert de plastisch chirurg naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert hij of zij de oorzaak van uw probleem en ontvangt u uitleg over de behandeling. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak kunt u direct online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult inplannen?
Behoud ik het gevoel in mijn tepel na een tepelcorrectie?

Na iedere ingreep verandert het gevoel in het operatiegebied. vaak keert dit na verloop van tijd weer terug. Dit geldt ook voor een tepelcorrectie. Het uiteindelijke gevoel na een tepelcorrectie kan wel ander zijn dan voor de ingreep.

Is een tepelhofverkleining pijnlijk?

Omdat een tepelhofverkleining onder lokale verdoving wordt uitgevoerd zal deze ingreep geen pijn doen. Wel kunt u wat last krijgen van lichte napijn en zwelling. Voor de napijn kunt u pijnstillers innemen.

Is een tepelverkleining ook mogelijk voor mannen?

Ja, een tepelverkleining is ook mogelijk bij mannen. Ook mannen kunnen last hebben van grote tepels. U kunt altijd op een gratis en vrijblijvend consultgesprek komen om uw wensen en verwachtingen te bespreken met een van onze plastisch chirurgen.

Is iedereen geschikt voor een tepelcorrectie?

In principe is iedereen geschikt voor een tepelcorrectie. Belangrijk hierbij is dat de klachten en de verwachtingen realistisch zijn.

Kan ik na een tepelcorrectie nog borstvoeding geven?

Bij een correctie van de tepel worden vrijwel altijd melkkanalen doorgesneden. Na een bevalling wordt er in de borst nog wel melk geproduceerd. Mocht er een melkkanaaltje hersteld zijn, dan kan het zijn dat er toch nog wat melk uit de borst komt. De melkkliertjes die niet meer herstellen zullen na een tijdje stoppen met het aanmaken van melk.

Welke verdoving wordt er tijdens mijn tepelhofverkleining gebruikt?

Een tepelhofverkleining vindt plaats onder lokale verdoving. Hierdoor kunt u tijdens de ingreep gewoon met de plastisch chirurg en OK assistente praten. Ook mag u daardoor na de ingreep weer naar huis om rustig te herstellen van de ingreep.

Welke verdoving wordt er tijdens mijn tepelverkleining gebruikt?

Uw tepelverkleining vindt plaats onder lokale verdoving. Hierdoor kunt u tijdens de ingreep gewoon met de plastisch chirurg en OK assistente praten. Ook mag u daardoor na de ingreep weer naar huis om rustig te herstellen van de ingreep.

Maak een afspraak