e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Onderooglidcorrectie complicaties

Complicaties komen bij een onderooglidcorrectie zelden voor. Tóch is het belangrijk dat we u wijzen op de mogelijke complicaties die kúnnen ontstaan na een onderooglidcorrectie.

Onderooglidcorrectie complicaties

Bij een onderooglidcorrectie zijn er verschillende soorten bijwerkingen en complicaties die zich voor kúnnen doen:

Ogen niet helemaal kunnen sluiten

De ogen niet geheel kunnen openen of sluiten. Vaak is dit het gevolg van de zwelling. Dit trekt vanzelf weg. Mocht u hierdoor last krijgen van droge ogen, dan kunnen wij oogdruppels voorschrijven.

Trekkend gevoel onder de ogen

Dit is een reactie van het litteken. Maakt u zich niet te veel zorgen. Dit verdwijnt vanzelf na enkele weken.

Nabloeding

Er kan een nabloeding optreden. U kunt verhelpen door met een gaasje zacht op het ooglid te drukken. Indien het wondje blijft bloeden neem dan contact met ons op.

Infectie

Zoals bij iedere wond kan er ook bij een onderooglidcorrectie een infectie ontstaan. Dit is meestal niet ernstig en is goed te verhelpen.

FAQ’s onderooglidcorrectie

Bekijk meer FAQ video's

Onderooglidcorrectie ervaringen

Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in ooglidcorrectie en onderooglidcorrecties. Veel cliënten zijn u al voorgegaan en hebben een onderooglidcorrectie ondergaan. Velen hebben hun ervaringen ook gedeeld over onze kliniek en onze medewerkers. Lees meer over hun ervaringen.

Meer ervaringen

Reviews

Omdat wij begrijpen dat ervaringen van anderen ontzettend belangrijk zijn bij uw beslissing voor een kliniek, communiceren wij de cijfers van ABC Clinic open en eerlijk op externe reviewsites. ABC Clinic heeft uitstekende cijfers en reviews op Kliniekervaringen.nl en Zorgkaartnederland.nl.

Kliniekervaringen ABC Clinic, onderooglidcorrectie complicaties

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Gratis consult met een plastisch chirurg?

Wilt u meer informatie over uw onderooglidcorrectie? Plan dan uw gratis consultafspraak in bij ABC Clinic. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult