De kliniek

Onderooglidcorrectie complicaties

Een onderooglidcorrectie bij ABC Clinic mislukt nooit. Complicaties komen bij een onderooglidcorrectie zelden voor. Tóch is het belangrijk dat we u wijzen op de mogelijke complicaties die kúnnen ontstaan na een onderooglidcorrectie.

Soorten complicaties bij een onderooglidcorrectie

Bij een onderooglidcorrectie zijn verschillende soorten complicaties die zich voor kúnnen doen:

  • De ogen niet geheel kunnen openen of sluiten – Vaak is dit het gevolg van zwelling. Dit trekt vanzelf weg. Mocht u hierdoor last krijgen van droge ogen, dan kunt u oogdruppels bij uw drogist halen.
  • Bloedlekkage – Dit is niet ernstig, maar hierdoor kan het iets langer duren voordat de blauwverkleuring helemaal verdwenen is.
  • Trekkend gevoel onder de ogen – Dit is een reactie van het litteken. Maakt u zich niet te veel zorgen. Dit verdwijnt vanzelf na enkele weken.

Onderooglidcorrectie ervaringen

Veel cliënten zijn u al voorgegaan en hebben een onderooglidcorrectie ondergaan. Veel van hen hebben hun ervaring gedeeld over onze kliniek en onze medewerkers. Lees de onderooglidcorrectie ervaringen.

Lees meer ervaringen

Cijfers van ABC Clinic

Omdat wij begrijpen dat ervaringen van anderen ontzettend belangrijk zijn bij uw beslissing voor een kliniek of arts, communiceren wij de cijfers van ABC Clinic open en eerlijk op externe reviewsites. ABC Clinic scoort op Kliniekervaringen.nl gemiddeld een 8.8 uit meer dan 500 reviews. Op Klantenvertellen scoren we een 9.1 met meer dan 50 ervaringen. Zorgkaartnederland.nl geeft ons een 9.2 met 100+ reviews.

Een professional van ABC Clinic spreken?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een onderooglidcorrectie? Plan dan vrijblijvend een consult in met een van onze specialisten. Tijdens deze afspraak vertellen zij u alles over de behandeling en krijgt u uitgebreid de ruimte om vragen te stellen. U kunt ons bellen op 076 – 542 31 54 of plan online een afspraak in. Wij ontvangen u graag in onze kliniek in Breda.

Maak een afspraak
Vrijblijvend consult