De kliniek

Onderooglidcorrectie complicaties

Een onderooglidcorrectie bij ABC Clinic mislukt nooit. Onderooglidcorrectie complicaties komen zelden voor, vooral wanneer u zich laat behandelen door een plastisch chirurg in een privékliniek. Tóch is het belangrijk dat we u wijzen op de mogelijke complicaties die kúnnen ontstaan na iedere operatie, dus ook bij een onderooglidcorrectie.

Soorten complicaties bij een onderooglidcorrectie

Bij een onderooglidcorrectie zijn verschillende soorten bijwerkingen en complicaties die zich voor kúnnen doen:

  • De ogen niet geheel kunnen openen of sluiten. Vaak is dit het gevolg van de zwelling. Dit trekt vanzelf weg. Mocht u hierdoor last krijgen van droge ogen, dan kunnen wij oogdruppels voorschrijven.
  • Trekkend gevoel onder de ogen – Dit is een reactie van het litteken. Maakt u zich niet te veel zorgen. Dit verdwijnt vanzelf na enkele weken.
  • Er kan een nabloeding optreden. U kunt verhelpen door met een gaasje zacht op het ooglid te drukken. Indien het wondje blijft bloeden neem dan contact met ons op.
  • Zoals bij iedere wond kan er ook bij een onderooglidcorrectie een infectie ontstaan. Dit is meestal niet ernstig en is goed te verhelpen.

Onderooglidcorrectie ervaringen

Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in onderooglidcorrecties. Veel cliënten zijn u al voorgegaan en hebben een onderooglidcorrectie ondergaan. Velen hebben hun ervaring ook gedeeld over onze kliniek en onze medewerkers. Lees hun ervaringen.

Lees meer ervaringen

Cijfers van ABC Clinic

Omdat wij begrijpen dat ervaringen van anderen ontzettend belangrijk zijn bij uw beslissing voor een kliniek, communiceren wij de cijfers van ABC Clinic open en eerlijk op externe reviewsites. ABC Clinic scoort op Kliniekervaringen.nl gemiddeld een 8.8 uit meer dan 500 reviews. Zorgkaartnederland.nl geeft ons een 9.2 met 100+ reviews.

Kliniekervaringen ABC ClinicZorgkaart Nederland ABC Clinic

Waarom werken wij met plastisch chirurgen?

Onderooglidcorrecties worden in Nederland vooral door plastisch chirurgen uitgevoerd. Zij beheersen de plastisch chirurgische (micro)technieken om mooie resultaten te behalen als geen ander. Echter, afgelopen jaren zijn er ook huisartsen of basisartsen zich gaan bezighouden met de correctie van de onderste oogleden. De goedkopere klinieken werken zelfs met artsen die nog in opleiding zijn. Wij werken bewust alléén met plastisch chirurgen. Zij hebben een 12-jarige opleiding genoten en zijn goed opgeleid om u optimaal te behandelen. Ook verkleint u de kans op complicaties wanneer u zich laat behandelen door een plastisch chirurg in een privékliniek die aan alle voorwaarden voldoet.

Wat is het verschil tussen een arts en een plastisch chirurg?

Na het succesvol afronden van de zesjarige opleiding geneeskunde mag iemand zich (basis)arts noemen. Daarna kan iemand zich specialiseren tot bijvoorbeeld plastisch chirurg, huisarts, psychiater of KNO-arts. Plastische chirurgie is de enige specialisatie waarbij ooglidchirurgie een vast onderdeel is van de 12-jarige opleiding. Bij de opleiding tot huisarts, kaakchirurg of KNO-arts is dit bijvoorbeeld niet het geval. Kies dus altijd voor een plastisch chirurg wanneer u een onderooglidcorrectie overweegt en laat u behandelen in een privékliniek. Zij beheersen de chirurgische technieken om u optimaal te kunnen behandelen.

Consult in met de plastisch chirurg?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een onderooglidcorrectie? Plan dan vrijblijvend een consult in met een van onze specialisten. Tijdens deze afspraak vertellen zij u alles over de behandeling en krijgt u uitgebreid de ruimte om vragen te stellen. U kunt ons bellen op 076 – 542 31 54 of plan online een afspraak in. Wij ontvangen u graag in onze kliniek in Breda.

Maak een afspraak
Vrijblijvend consult