e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Buikwandcorrectie voor en na

Bent u benieuwd naar de voor en na foto’s van mannen en vrouwen die u zijn voorgegaan voor een buikwandcorrectie? Op deze pagina’s vindt u voor en na foto’s.

Situatie voor de buikwandcorrectie

Voor de buikwandcorrectie heeft u last van een slappe buik waar u zichzelf erg aan kunt storen. Naast de cosmetische klachten die veel mensen door de overtollige huid ervaren, zoals onvrede over de contouren van de buik, kunnen ze ook last krijgen van psychische of lichamelijke klachten. Denk hierbij aan extreme schaamte voor het uiterlijk, smetten van de huid of rugklachten vanwege het gewicht van de overtollige huid. Een buikwandcorrectie biedt dan een mooie oplossing voor uw probleem.

Buikwandcorrectie voor

Buikwandcorrectie voor

Het resultaat van de buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg. Uw buik is weer plat en uw huidoverschot is verdwenen. Ook de cosmetische, psychische en lichamelijke klachten zijn weg.

Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de buikwandcorrectie hebben enkele van onze cliënten hun foto’s beschikbaar gesteld. Hieronder vindt u voor en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan met deze ingreep. Op sommige foto’s is het litteken nog goed zichtbaar omdat de nafoto slechts enkele weken na de operatie gemaakt is. Het litteken bij een buikwandcorrectie is blijvend, maar zal gedurende het jaar mooi genezen. Hoe donkerder de huid, hoe langer het duurt voor het litteken minder zichtbaar, soepeler en dunner wordt.

Buikwandcorrectie voor en na

Buikwandcorrectie voor en na

buikwandcorrectie voor 3
Voor
buikwandcorrectie na
Na
buikwandcorrectie jasmijn voor
Voor
buikwandcorrectie jasmijn na
Na
buikwandcorrectie direct voor
Voor
buikwandcorrectie direct na
Na 1 week (litteken nog goed zichtbaar)
Mommy makeover voor
Voor
mommy makeover na, bukwandcorrectie voor en na
Na
buikwandcorrectie vrouw voor
Voor
buikwandcorrectie vrouw na
Na (litteken nog goed zichtbaar)
Maak een afspraak

Een vrijblijvend consult met de plastisch chirurg?

Wilt u meer weten over de buikwandcorrectie of wilt u een consultgesprek inplannen? U kunt een afspraak met de behandelend plastisch chirurg inplannen door te bellen naar 076-542 31 54 of direct online via onze website.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online