e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Buikwandcorrectie kosten

De kosten van een buikwandcorrectie zijn geheel afhankelijk van de grootte van de ingreep. Op deze pagina lees je meer over de prijs van een buikwandcorrectie.

Wat kost een buikwandcorrectie?

Wij begrijpen dat je je afvraagt wat de kosten voor een buikwandcorrectie of tummy tuck zijn. De buikwandcorrectie prijs of tummy tuck prijs is geheel afhankelijk van de ingreep die voor jou noodzakelijk is. Is enkel een buikwandcorrectie voldoende of moet er ook een liposuctie uitgevoerd worden. En wellicht is een mini-buikwandcorrectie voldoende? Of is een fleur de lis operatie noodzakelijk (buikwandcorrectie met zowel een verticaal als horizontaal litteken)? Dit wordt met je besproken tijdens een vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit consult bekijkt de plastisch chirurg of je enkel last hebt van een huidoverschot of dat ook de spieren zijn opgerekt. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor een buikcorrectie zoals een buikwandcorrectie, mini-buikwandcorrectie of fleur de lis behandeling.

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Buikwandcorrectie vanaf€6400,-
Buikwandcorrectie met liposuctievanaf€6900,-

Buikwandcorrectie kosten ziekenhuis

De kosten voor een buikwandcorrectie in het ziekenhuis zijn gelijk als die van menig kliniek in Nederland. Bij ABC Clinic is dit helemaal het geval aangezien wij voor de buikwandcorrecties een samenwerking hebben met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis. De kosten voor de buikwandcorrectie zijn dus inclusief de behandeling in het ziekenhuis. Het consult vindt plaats bij ABC Clinic en de kosten voor dit consult zijn lager dan wanneer je naar het ziekenhuis gaat voor een consult.

Buikwandcorrectie kosten

 

Wordt een buikwandcorrectie vergoed?

Een buikwandcorrectie wordt bijna nooit vergoed vanuit jouw basispakket. Alleen wanneer er sprake is van een medische noodzaak en je toestemming hebt gekregen van de verzekeraar, krijg je een buikwandcorrectie vergoed. Van een medische noodzaak is sprake wanneer je last hebt van onbehandelbaar smetten in de huidplooi of wanneer je ernstig beperkt bent in je bewegingsvrijheid.

 

Meer over vergoedingen

Bespreek de mogelijkheden met een plastisch chirurg

Wil je meer weten over de buikwandcorrectie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kun je eenvoudig een vrijblijvend consultgesprek inplannen met een van de plastisch chirurgen. Zij bespreken jouw wensen en verwachtingen en bekijken samen met jou wat de beste optie is. Een afspraak inplannen kan door te bellen naar 076 – 541 31 54 of dit kan eenvoudig online via onze website.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online