e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Buikwandcorrectie vergoeding

Een buikwandcorrectie wordt vergoed wanneer u een medische indicatie heeft gekregen. Wat dit inhoudt leest u op deze pagina.

Buikwandcorrectie vergoeding 2024

Een buikwandcorrectie wordt in slechts enkele gevallen vergoed door uw basisverzekering. Wanneer er een medische noodzaak bij u is vastgesteld en u toestemming heeft van uw verzekeraar, wordt uw behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Deze medische noodzaak ontvangt u wanneer u last heeft van onbehandelbaar smetten in de huidplooi die enkel genezen kan worden door het verwijderen van de buikplooi. Ook bij ernstige beperking in uw bewegingsvrijheid kunt u een vergoeding ontvangen. De eis die hieraan wordt gesteld is dat uw buik meer dan een kwart van uw bovenbeen bedekt.

Komt u niet in aanmerking voor een vergoeding van het basispakket? Dan kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn bij een aanvullende verzekering om de kosten (deels) te dekken. Let er wel op dat u vaak een duurder aanvullend zorgpakket nodig heeft om uw behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Enkele aanvullende verzekeringen verlenen een vergoeding wanneer de ingreep niet medisch noodzakelijk is. Bespreek de mogelijkheden met uw zorgverzekeraar en bekijk de pakketten goed voordat u uw verzekering afsluit.

Plan een vrijblijvend consultgesprek in bij de plastisch chirurg

Wilt u meer informatie over uw behandeling? Plan dan een vrijblijvend consultgesprek in met één van onze plastisch chirurgen. Zij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan op. Ook kunt u al uw vragen stellen tijdens dit consultgesprek. U kunt uw gesprek online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online