e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Buikwandcorrectie ervaringen

Bij een goede voorbereiding op een buikwandcorrectie hoort ook het bekijken van ervaringen van anderen. Op deze pagina tonen wij u enkele ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan.

Ervaringen buikwandcorrectie herstel

Iedereen ervaart een buikwandcorrectie anders. Veel cliënten geven achteraf aan dat ze het resultaat van de ingreep en het herstel het zeker waard vonden. Omdat een buikwandcorrectie een flinke ingreep is, kan het enige tijd duren voordat u volledig hersteld bent. Houd in ieder geval rekening met vier tot zes weken voordat u alles weer kunt. Via Kliniekervaringen en ZorgkaartNederland vindt u verschillende ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan.

Buikwandcorrectie ervaringen

Buikwandcorrectie ervaringen

Is een buikwandcorrectie pijnlijk?

Van de ingreep zelf voelt u helemaal niks omdat de ingreep onder algehele narcose plaatsvindt. Na de ingreep kunt u last krijgen van napijn. Dit is normaal en hier kunt u pijnstilling voor gebruiken. De meest voorkomende klacht na een buikwandcorrectie is een gespannen en trekkend gevoel van de buik. Om uw buik rust te geven, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw buik zoveel mogelijk ontlast van spanning. Dit doet u door niet helemaal rechtop te lopen en te zitten. Ook hoesten, niezen, persen en lachen kunnen hinderlijk zijn wanneer u een buikwandcorrectie heeft ondergaan. Met pijnstilling kunt u de meeste pijn onderdrukken.

Nazorg buikwandcorrectie

Het herstel is ontzettend belangrijk wanneer u een buikwandcorrectie heeft ondergaan. Wij raden u daarom ook aan om de richtlijnen voor de nazorg goed op te volgen om het herstel te bevorderen. Er zijn verschillende zaken waar u zelf rekening mee kunt houden wanneer u geopereerd bent.

Lees meer over de nazorg

Persoonlijk advies van een plastisch chirurg

Heeft u nog vragen over de buikwandcorrectie of heeft u interesse in een vrijblijvend consult met de plastisch chirurg? U kunt uw afspraak inplannen door te bellen naar 076-542 31 54 of u kunt dit direct online doen via onze website.

Afspraak maken
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online