Botox Den Haag

Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht en wilt u hier graag vanaf? ABC Clinic in Den Haag is gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Botox kliniek in Den Haag

ABC Clinic is een Botox kliniek gevestigd in Den Haag. Botuline toxine, beter bekend als Botox, is een eiwit dat de activiteit van de spieren vermindert. Sinds de jaren 90 wordt dit al veilig en succesvol gebruikt om spiergerelateerde rimpels te behandelen.

Er zijn verschillende rimpels die behandeld kunnen worden met Botox. Denk hierbij aan de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en de fronsrimpel. Naast deze zones kan Botox ook helpen bij enkele medische problemen als overmatig zweten, tandenknarsen, migraine en een tandvleeslach.

De behandeling

Zowel het consult als de behandeling vinden plaats in de kliniek in Den Haag. Afhankelijk van uw klachten en uw mimiek bepaalt de (cosmetisch) arts waar het beste geïnjecteerd kan worden. De Botox wordt met een dun naaldje onder de huid, in de spier, geïnjecteerd. Hier voelt u vrijwel niets van. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten of gewoon naar huis toe gaan. Enkele dagen na de behandeling begint het eerste effect zich te tonen: de huid wordt wat gladder. Na twee weken is het definitieve resultaat van de behandeling behaald. Indien gewenst kunt u nog een controleafspraak inplannen.

Na twee tot drie maanden zal de spieractiviteit weer langzaamaan op gang komen en kunt u de behandeling weer veilig en probleemloos herhalen.

Meer over de behandeling

Het resultaat van de behandeling

Botox zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten wanneer u door een ervaren arts bent behandeld. Onderstaand tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die bij ons in de kliniek zijn behandeld. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Ninorta voor behandeling kraaienpootjes
lachrimpels voor
Ninorta na behandeling kraaienpootjes
Na
Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voorhoofdsrimpels voor
Bjorn voorhoofdsrimpels na
Na
Botox Janka voor
Kraaienpootjes voor
Botox Janka na
Na
Vrouw fronsen voor
Fronsrimpels voor
Vrouw fronsen na
Na
Botox en fillers Breda Inge
Botox voor
Botox en fillers resultaat Breda
Na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure - Sally
Fronsrimpel voor
Fronsrimpel na Botox Azzalure - Sally
Na
Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Fronsrimpel voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure man
Fronsrimpel voor
Fronsrimpel Botox Azzalure resultaat man
Na
Botox kin voor
Rokerslijntjes voor
Botox kin na
Na
Botox-kin voor
Botox kin voor
botox kin na
Na
behandelingen - injectables - Botox Amsterdam voor
Fronsrimpel voor
behandelingen - injectables - Botox Amsterdam na
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen Botox  Den Haag

De kosten van een behandeling met Botox in Den Haag kunnen per kliniek verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van de kundigheid van de arts, het merk dat gebruikt wordt en de hoeveelheid die gebruikt wordt voor uw behandeling. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen in onze kliniek.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€225,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Aanbiedingen

Wellicht komt u tijdens uw zoektocht verschillende aanbiedingen tegen voor Botox in Den Haag. Let er wel op dat de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) aanbiedingen met een tijdsdruk verbiedt. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal werken met aanbiedingen voor Botox. Op deze manier kan de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen gehandhaafd worden.

Bekijk prijzen
Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van. Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt het uit in een video.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kan ik weer alles doen na een Botox-behandeling?

Na de behandeling heb je geen pijn en kan je je normale dagelijkse bezigheden hervatten. Er kan een klein bultje zichtbaar zijn na de behandeling, dit verdwijnt binnen een minuut of tien na de behandeling.

Mag ik met Botox behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek

Een consultgesprek bij ABC Clinic in Den Haag is geheel gratis en vrijblijvend. Het consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en verwachtingen en kunt u al uw vragen stellen. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Ik wil een gratis consult inplannen
Maak een afspraak