De kliniek

Botox Den Haag

De Botox specialist! Ook voor mensen uit Den Haag

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is de populairste injectable die er is wereldwijd. Iedereen heeft ook wel eens van Botox gehoord. Maar wat is het nu precies? Botox is een gezuiverde vorm van Botuline toxine type A. Dit is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Botox vermindert de activiteit van de spieren en wordt al meer dan 30 jaar gebruikt voor de verwijdering van rimpels in het gezicht. Voorbeelden van rimpels die behandeld kunnen worden zijn kraaienpootjesfronsrimpels en voorhoofdrimpels. Het middel zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox wordt ook gebruikt als oplossing tegen overmatig zweten. Bij ABC Clinic in Breda voeren we veel behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Den Haag en omstreken.

 

Drie soorten Botuline toxines

In Nederland zijn er drie merken Botuline Toxines verkrijgbaar: BotoxAzzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast. Wij werken enkel met Botox en Azzalure.

Veiligheid van Botox

Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt in onderstaande video onder andere uit waarom Botox zo veilig is voor het gebruik in de cosmetische chirurgie.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Prijzen Botox Den Haag

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone95
1 zone149
2e zone129
3e zone129
Fronsrimpel149
Kraaienpootjes/lachrimpels149
Voorhoofdsrimpels149
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf95
Baby Botoxvanaf95
Migraine(min. 1 zone) vanaf149
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf149
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf225
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure495
100 eenheden Botox495
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf95
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf95
Neusrimpels (bunny lines)vanaf95

Gratis consult over een Botox-behandeling?

Een Botox-consult is altijd nodig om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Maak een afspraak