Totaal
8.9
1053 reviews

Botox Den Haag

Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht en wilt u hier graag van af? ABC Clinic is gespecialiseerd in behandelingen met Botox. Zelfs uit de regio Den Haag weten mannen en vrouwen ons te vinden vanwege onze expertise.

Botox kliniek in Den Haag

Botuline toxine, beter bekend als Botox, is een eiwit dat de activiteit van de spieren vermindert. Sinds de jaren 90 wordt dit al veilig en succesvol gebruikt om spiergerelateerde rimpels te behandelen.

Er zijn verschillende rimpels die behandeld kunnen worden met Botox. Denk hierbij aan de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en de fronsrimpel. Naast deze zones kan Botox ook helpen bij enkele medische problemen als overmatig zweten, tandenknarsen, migraine en een tandvleeslach.

De behandeling

Zowel het consult als de behandeling vinden plaats in de kliniek in Breda. Afhankelijk van uw klachten en uw mimiek bepaalt de (cosmetisch) arts of plastisch chirurg waar het beste geïnjecteerd kan worden. De Botox wordt met een dun naaldje in de spier geïnjecteerd. Hier voelt u vrijwel niets van. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten of gewoon naar huis toe gaan. Enkele dagen na de behandeling begint het eerste effect zich te tonen: de huid wordt wat gladder. Na twee weken is het definitieve resultaat van de behandeling behaald. Indien gewenst kunt u nog een controle afspraak inplannen.

Na twee tot drie maanden zal de spieractiviteit weer langzaamaan op gang komen en kunt u de behandeling weer veilig en probleemloos herhalen.

Lees meer over de behandeling

Het resultaat van de behandeling

Botox zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten wanneer u door een ervaren arts bent behandeld. Onderstaand tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die bij ons in de kliniek zijn behandeld. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voorhoofdsrimpels voor
Bjorn voorhoofdsrimpels na
Na
Botox Janka voor
Kraaienpootjes voor
Botox Janka na
Na
Vrouw fronsen voor
Fronsrimpels voor
Vrouw fronsen na
Na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure man
Fronsrimpel voor
Fronsrimpel Botox Azzalure resultaat man
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen Botox  Den Haag

De kosten van een behandeling met Botox in Den Haag kunnen per kliniek verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van de kundigheid van de arts, het merk dat gebruikt wordt en de hoeveelheid die gebruikt wordt voor uw behandeling. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen in onze kliniek.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Bekijk prijzen

Gratis en vrijblijvend consultgesprek

Een consultgesprek bij ABC Clinic is geheel gratis en vrijblijvend. Het consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en verwachtingen en kunt u al uw vragen stellen. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Ik wil een gratis consult inplannen
Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kan ik weer alles doen na een Botox-behandeling?

Na de Botox-behandeling heb je geen pijn en kan je je normale dagelijkse bezigheden hervatten. Er kan een klein bultje zichtbaar zijn na de behandeling, dit verdwijnt binnen een minuut of tien na de behandeling.

Mag ik met Botox behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Gratis consult