Totaal
8.9
1109 reviews

Botox ervaringen

Bent u benieuwd naar de Botox ervaringen van anderen die bij ABC Clinic behandeld zijn? U leest er hier meer over.

Botox ervaringen

Als kliniek begrijpen wij volkomen dat u het prettig vindt om voor uw Botox-behandeling ervaringen van anderen te lezen. Hieronder vindt u enkele ervaringen van anderen die u voor zijn gegaan bij ons in de kliniek voor een Botox-behandeling.

Is een Botox-behandeling pijnlijk?

Nee, een behandeling met Botox-behandeling is niet pijnlijk. Het naaldje wat gebruikt wordt bij een behandeling is zeer dun, waardoor de injectie slechts licht prikkelend aanvoelt.

Meer informatie over de behandeling

Ervaringen over het herstel na een Botox-behandeling

Een behandeling met Botox kent geen hersteltijd. U kunt uw werkzaamheden of dagelijkse activiteiten grotendeels weer oppakken na de behandeling. Direct na de behandeling kunnen er wat kleine rode plekjes van het naaldje ontstaan. Deze verdwijnen binnen enkele minuten of uren. Er kan in sommige gevallen ook een kleine zwelling ontstaan op de plaats van de injectie. Dit verdwijnt ook binnen enkele uren of dagen na de behandeling.

Voor en na foto’s – Botox-behandeling

Hieronder ziet u enkele voor en na foto’s van mannen en vrouwen die u voor zijn gegaan. Let op: ieder gezicht en individu is verschillend en iedere cliënt kan ook andere wensen hebben. De resultaten kunnen daardoor per persoon verschillen.

Ninorta voor behandeling kraaienpootjes
Kraaienpootjes voor
Ninorta na behandeling kraaienpootjes
Na
behandeling aan de voor hoofd rimpels-Bjorn- Elizia-Soares
Voorhoofdsrimpels voor
Na foto's voorhoofdrimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Bekijk meer foto's

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een Botox-behandeling?

Sinds 2010 is ABC Clinic gespecialiseerd in Botox-behandelingen. Dagelijks zijn er cosmetisch artsen aanwezig die zich 100% gespecialiseerd hebben in Botox en fillers (injectables). Door dit specialisme hebben wij de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd in Nederland. Daarbij zijn onze cosmetisch artsen lid of aspirant lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Door dit specialisme behoort ABC Clinic tot de beste en meest ervaren Botox-klinieken van Nederland.

Onze Botox-artsen

Cosmetisch arts Arthur Ludlage is internationaal trainer bij Galderma op het gebied van Botox en fillers voor de merken Restylane en Azzalure. Hij heeft enkele jaren terug Elizia Soares aangedragen als opkomend talent die hij op zijn trainingen zag. Inmiddels is Elizia Soares een zeer ervaren arts op het gebied van Botox en fillers. Ook Merel Eefting en Kim de Weijer hebben meer dan tien jaar ervaring met Botox.

Een gratis consult bij ABC Clinic?

Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek bekijkt de cosmetisch arts uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen. U heeft ruim de tijd om al uw vragen te stellen over de behandeling. U kunt uw consult inplannen via ons contactformulier, online of door ons te bellen op telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
Gratis consult