De kliniek

Botox ervaringen

Wij begrijpen dat het voor u prettig is om voorafgaand aan uw Botox-behandeling te weten hoe anderen de behandeling ervaren hebben.

Ervaringen over de Botox-behandeling

Als kliniek kunnen we begrijpen dat u het prettig vindt om voor uw behandeling ervaringen van anderen te lezen. Iedereen is anders en zal anders reageren op een Botox-behandeling. Op deze pagina leest u de verschillende reviews van cliënten die u voor zijn gegaan met een behandeling.

Is een Botox-behandeling pijnlijk?

Een Botox-behandeling wordt vaak ervaren als niet-pijnlijk. Onze cosmetisch artsen hebben al jarenlang ervaring met de behandeling en weten wat ze doen. De naald die gebruikt wordt is slechts klein en de injectie voelt licht prikkelend aan.

Meer informatie over de behandeling

Ervaringen over het herstel na een Botox-behandeling

Het herstel na een behandeling is maar kort. Direct na de behandeling kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan of wat rode plekken en zwelling op de plaats van de injectie. Dit verdwijnt binnen enkele uren of dagen na de behandeling. Veel van onze cliënten pakken direct na de behandeling hun werkzaamheden of dagelijkse activiteiten weer op.

Voor en na foto’s van en Botox-behandeling

Om u een goed beeld te geven van het resultaat van een Botox-behandeling hebben cliënten die u voor zijn gegaan hun voor- en na foto’s beschikbaar gesteld voor onze website.

behandeling aan de voor hoofd rimpels-Bjorn- Elizia-Soares
Voorhoofdsrimpels voor
Na foto's voorhoofdrimpel Bjorn Elizia Soares
Voorhoofdsrimpels na
Ninorta voor behandeling kraaienpootjes
Kraaienpootjes voor
Ninorta na behandeling kraaienpootjes
Kraaienpootjes na
Bekijk meer foto's

Waarom kiezen voor ABC Clinic

Wij werken enkel met ervaren artsen die al jarenlang ervaring hebben met de behandeling. Drs. Ludlage is internationaal trainer op het gebied van Botox en fillers. Hij heeft drs. Soares aangedragen als opkomend talent. Op advies van drs. Ludlage hebben wij drs. Soares dan ook vol vertrouwen toegevoegd aan ons team. Ook drs. Wichers heeft al jarenlang ervaring met het gebruik van Botuline toxine. Zij staat bekend om haar precieze manier van werken en haar gevoel voor esthetiek en subtiliteit.

Een consult met een Botox-specialist

Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek bekijkt de cosmetisch arts uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen. U heeft ruim de tijd om al uw vragen te stellen over de behandeling. U kunt uw consult inplannen via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Afspraak inplannen
Maak een afspraak