e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Mini-buikwandcorrectie

Huidoverschot onder de navel kan een impact hebben op uw dagelijkse leven. Een mini-buikwandcorrectie kan dan een zeer mooie oplossing bieden.

Wat is een mini-buikwandcorrectie?

Wij begrijpen dat u zich afvraagt wat een mini-buikwandcorrectie is en wat het verschil is met een normale buikwandcorrectie. Huidoverschot kan ontstaan wanneer u zwanger bent geweest of u in korte tijd veel gewicht bent verloren. Dit huidoverschot kan zich over de gehele buik bevinden of enkel onder de navel. Wanneer uw huidoverschot zich enkel onder de navel bevindt, kan een mini-buikwandcorrectie een mooie oplossing bieden voor uw probleem.

Grote en kleine buikwandcorrectie

Grote buikwandcorrectie links   –   Kleine buikwandcorrectie rechts

Let op: een buikwandcorrectie is mogelijk bij een BMI van 30 of minder. Bij een BMI van boven de 30 zal er niet behandeld worden.

Mini-buikwandcorrectie kosten

De kosten van uw mini-buikwandcorrectie zijn geheel afhankelijk van de behandeling die voor u geschikt is. Misschien ziet de plastisch chirurg tijdens het consultgesprek dat deze behandeling toch niet voor voldoende resultaat zal zorgen of is een liposuctie een goed alternatief. Ook een combinatie met een liposuctie valt onder de mogelijkheden. Na uw consult ontvangt u een offerte met de definitieve prijs van uw behandeling.

Lees meer over de kosten

Mini-buikwandcorrectie ervaringen

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de ervaringen van anderen voordat u een consult of behandeling inplant. Al velen gingen u voor met een mini-buikwandcorrectie. Velen hebben hun ervaring gedeeld via kliniekervaringen.nl of Zorgkaart Nederland.

mini buikwandcorrectie

mini-buikwandcorrectie

 

Bekijk meer ervaringen

Mini-buikwandcorrectie voor en na foto’s

Het is logisch dat u graag de voor en na foto’s van een mini-buikwandcorrectie ziet van cliënten die u voor zijn gegaan. Op dit moment hebben wij geen voor en na foto’s van deze ingreep. Tijdens uw vrijblijvend consult kunt u natuurlijk verschillende voor en na foto’s bekijken van cliënten die u voor zijn gegaan met deze behandeling.

Bekijk voor en nafoto's

Mini-buikwandcorrectie operatie

Een mini-buikwandcorrectie operatie, ook wel bekend als de mini-abdominoplastiek, start altijd met het maken van voor foto’s, zodat u achteraf een goed beeld heeft van het resultaat. Nadat de foto’s gemaakt zijn zal de chirurg de onderbuik aftekenen. Wanneer dit is gebeurd zal u onder narcose worden gebracht. Tijdens de operatie wordt de huid losgemaakt van de vet- en spierlagen die eronder gelegen zijn. Het teveel aan huidweefsel wordt weggenomen en indien de behandeling gecombineerd wordt met een liposuctie, zal het teveel aan vetweefsel worden weggezogen.

Het herstel

Na de behandeling zult u last krijgen van zwellingen en bloeduitstortingen. Dit kan nog even aanhouden. Ook krijgt u last van napijn, hiervoor kunt u pijnstilling innemen. Het is belangrijk om de eerste week voldoende rust te nemen en uw buik te niet te veel aan te spannen. Dit kunt u doen door licht gebogen te zitten en te lopen. Ook hoesten, persen en lachen kunnen nog voor een pijnlijk gevoel zorgen in het begin.

Om de buik wat te ontzien draagt u de eerste vier weken een ondersteunend korset. Na een week kunt u weer lichte werkzaamheden oppakken en na twee weken kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Wij adviseren u om in ieder geval zes weken te wachten met zwaardere lichamelijke inspanningen of zwaar tillen.

De littekens kunnen na een behandeling nog enige tijd vurig van kleur zijn. Het zal ongeveer een jaar duren voordat de littekens minder zichtbaar worden. Houd er wel rekening mee dat u de littekens goed uit de zon houdt en u ze goed insmeert met een zonnebrandcrème om verbranding te voorkomen.

Lees meer over het herstel

Vrijblijvend consultgesprek met de plastisch chirurg

Omdat iedereen anders is, is een consultgesprek erg belangrijk. Tijdens dit consult staat de plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen en legt uit wat de mogelijkheden zijn. Ook wordt er een persoonlijk behandelplan voor uw opgesteld. U kunt uw consult inplannen door te bellen naar 076 – 542 31 54 of direct online via onze website.

Ik wil graag een consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online