De kliniek

Ooglidcorrectie mannen

Mannen met een frisse blik

Bijna iedere man krijgt te maken met hangende oogleden, wallen onder de ogen of donkere kringen. Het gevolg is een vermoeide of boze blik. Een ooglidcorrectie is dan een mooie en zeer dankbare oplossing!

Ook mannen krijgen hangende oogleden of wallen

Teveel huid rondom de ogen en hangende oogleden zijn veel voorkomende klachten bij mannen die richting de 40 of 50 gaan. Hiernaast hebben mannen vaak last van donkere kringen of wallen onder hun ogen. Hierdoor ziet u er vermoeid en niet uitgeslapen uit. Een ooglidcorrectie verhelpt de klachten en brengt de frisse blik weer terug. ABC Clinic in Breda heeft gespecialiseerde plastisch chirurgen voor ooglidcorrecties. Vele mannen gingen u voor.

 

 

Het resultaat van een ooglidcorrectie bij mannen?

Als de eerste ongemakken verdwenen zijn, wordt het resultaat al zichtbaar. Na twee tot drie maanden zijn uw ogen volledig hersteld van de ooglidcorrectie en is het definitieve effect bereikt. U kijkt weer fris uit uw ogen.

Ooglidcorrectie Breda voor - Jeroen
Voor
Ooglidcorrectie Breda na - Jeroen na
Na
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
Voor
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie na
Na

Wat kost een ooglidcorrectie voor mannen?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)€1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ooglidcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend. 

Consult of videoconsult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als videoconsult. Een videoconsult is enkel in te plannen voor de bovenooglidcorrectie en wel bij plastisch chirurg Marjolijn van Abeelen.

De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen

Hoe gaat een ooglidcorrectie voor mannen?

Voor u een ooglidcorrectie ondergaat tekent de plastisch chirurg het teveel aan huid rondom uw ogen nauwkeurig af. U wordt plaatselijk verdoofd en hierna zal de behandeling van start gaan. Het huidoverschot en het overtollig vet- en spierweefsel worden voorzichtig weggehaald.

U hoeft niet bang te zijn voor littekens, want bij een bovenooglidcorrectie zullen de incisies in de plooi van de oogleden gemaakt worden. Bij een onderooglidcorrectie vallen de incisies aan de binnenzijde van de ogen. Na het hechten van de sneetjes verblijft u nog 20 minuten in de rustruimte. Daarna mag u alweer naar huis.

Hoe ziet de nazorg eruit?

Na afloop van de ooglidcorrectie kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Geen zorgen, deze zullen in de loop van de week langzaam verdwijnen. Dan zal het eerste resultaat ook zichtbaar zijn. Na zes tot acht dagen worden de hechtingen verwijderd en drie maanden later zijn uw ogen helemaal hersteld.

Drie maanden na de ooglidcorrectie komt u naar ABC Clinic voor een eindcontrole.

Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt het herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede:

  • Vermijd druk op het hoofd gedurende de eerste twee weken.
  • Laat de wonden niet nat worden.
  • Geen lichamelijke inspanning gedurende de eerste twee weken.
  • Mocht u pijn hebben dan mag u paracetamol gebruiken.
Vrijblijvend consult