De kliniek

Fillers bij wallen

Wilt u van uw wallen af?

U bent niet moe, maar ziet er misschien wel vermoeid uit. Helaas kunnen we wallen niet verwijderen met fillers, maar een traangoot is goed te behandelen met fillers.

Het verwijderen van wallen door fillers

Wanneer u last heeft van een traangoot kunnen we deze eenvoudig verwijderen met fillers. Een traangoot herkent u aan volumeverlies onder de ogen, dit wordt door veel mensen ook wel wallen genoemd. Omdat er door het volumeverlies schaduwen onder de ogen zichtbaar worden, lijkt u vermoeider dan u zichzelf voelt. Met fillers kunnen we deze wallen verwijderen. Het resultaat van de behandeling is dat uw vermoeide blik verdwenen is en u er weer net zo fit uitziet als u zichzelf voelt.

De behandeling

Een behandeling van wallen onder de ogen start altijd met een consultgesprek met de behandelend arts. Hij luistert naar uw wensen en verwachtingen en beantwoordt al uw vragen tijdens het consultgesprek. Na het maken van de foto’s voorafgaand aan uw behandeling, start de arts met het injecteren van de fillers. Een behandeling van de traangoot duurt ongeveer dertig minuten. Hierna kunt u uw werkzaamheden weer oppakken. Wel kunt u last krijgen van lichte zwelling of blauwe plekken. Maakt u zich geen zorgen. Dit trekt vanzelf weer weg.

Lees meer over de behandeling

De kosten om uw wallen te verwijderen met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat kost het om wallen met fillers te verwijderen?” Om de exacte prijs om uw wallen te verwijderen met fillers vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult om uw wallen te verwijderen met fillers is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct een afspraak in.

Behandeling  Prijs
ConsultInjectablesGratis
OnderooglidcorrectieConsult wordt verrekend bij een ingreep€35,-
Wallen verwijderen met fillersRestylane 0,5 ml€325,-
Restylane 1,0 ml€450,-
Onderooglidcorrectie€1695,-

* Prijs is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Consult om uw wallen te verwijderen

Een behandeling om uw wallen te verwijderen begint altijd met een consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts of plastisch chirurg uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de cosmetisch arts kunt u daarna direct worden als het om injectables gaat. Voor een ooglidcorrectie moet u een afspraak maken.

Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Ervaringen met fillers en wallen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een filler-behandeling van de wallen. Veel cliënten die de behandeling hebben gehad, hebben een ervaring achtergelaten op onze website. Deze kunt u hieronder lezen. Mocht u nieuwsgierig zijn naar meer behandelingen, dan kunt u kijken op kliniekervaringen.nl of klantenvertellen.nl.

Voor en na foto’s van de behandeling

Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling, hebben wij hier een aantal voor- en na foto’s voor u bij elkaar gezet. Een behandeling van wallen onder de ogen zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Traangoot opvullen met fillers
Voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Na
Traangoot opvullen met injectables
Voor
Traangoot opvullen met injectables - resultaat
Na
Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Voor
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Na

De nazorg na fillers

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s van een behandeling aan de wallen

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Een vrijblijvend consult bij ABC Clinic aanvragen

Een behandeling met fillers aan de wallen start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend arts. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en bespreken jullie de verwachtingen van de behandeling. De arts bespreekt hoe de behandeling zal verlopen en stelt een persoonlijk behandelplan op. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Gratis consult