Totaal
8.9
1176 reviews

Buikwandcorrectie voor en na

Bent u benieuwd naar de voor en na foto’s van mannen en vrouwen die u zijn voorgegaan voor een buikwandcorrectie? Op deze pagina’s vindt u voor en na foto’s.

Situatie voor de buikwandcorrectie

Voor de buikwandcorrectie heeft u last van een slappe buik waar u zichzelf erg aan kunt storen. Naast de cosmetische klachten die veel mensen door de overtollige huid ervaren, zoals onvrede over de contouren van de buik, kunnen ze ook last krijgen van psychische of lichamelijke klachten. Denk hierbij aan extreme schaamte voor het uiterlijk, smetten van de huid of rugklachten vanwege het gewicht van de overtollige huid. Een buikwandcorrectie biedt dan een mooie oplossing voor uw probleem.

Het resultaat van de buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg. Uw buik is weer plat en uw huidoverschot is verdwenen. Ook de cosmetische, psychische en lichamelijke klachten zijn weg.

Voor en na foto’s

Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de buikwandcorrectie hebben enkele van onze cliënten hun foto’s beschikbaar gesteld. Hieronder vindt u voor en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan met deze ingreep. Op sommige foto’s is het litteken nog goed zichtbaar omdat de nafoto slechts enkele weken na de operatie gemaakt is. Het litteken bij een buikwandcorrectie is blijvend, maar zal gedurende het jaar mooi genezen. Hoe donkerder de huid, hoe langer het duurt voor het litteken minder zichtbaar, soepeler en dunner wordt.

buikwandcorrectie voor 3
Voor
buikwandcorrectie na
Na
buikwandcorrectie jasmijn voor
Voor
buikwandcorrectie jasmijn na
Na
buikwandcorrectie direct voor
Voor
buikwandcorrectie direct na
Na 1 week (litteken nog goed zichtbaar)
Buikwandcorrectie voor
Voor
Buikwandcorrectie na
Na
buikwandcorrectie voor 3
Voor
buikwandcorrectie na 3
Na
Maak een afspraak

Het herstel van een buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie is een flinke ingreep die u niet moet onderschatten. Het kan al gauw vier tot zes weken duren voordat u weer volledig vrijuit kunt bewegen. Belangrijk is om de nazorg die u ontvangt goed op te volgen om het herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Probeer de eerste dagen na de ingreep de spanning op uw buik zo veel mogelijk te vermijden. Dit doet u door licht gebogen te lopen en uw buik niet volledig te strekken. Toch is het belangrijk om in beweging te blijven om de bloedsomloop goed op gang te houden. U kunt kleine stukjes door uw huis lopen om dit te doen. Ook zijn zwelling en blauwe plekken na uw ingreep een normale reactie. Na drie dagen tot een week neemt de ergste zwelling al af. Toch kan het tot zes weken duren voordat deze volledig is verdwenen. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken.

In de eerste periode na de ingreep kunnen de littekens behoorlijk rood van kleur zijn en nog tekenen van zwelling vertonen. Dit is een normale reactie. Het kan één tot anderhalf jaar duren voordat het litteken volledig is hersteld. Houd er wel rekening mee dat de littekens nooit helemaal zullen verdwijnen. Gelukkig vallen deze onder de bikinilijn, waardoor ze ook in de zomer niet zichtbaar zijn voor anderen.

Wanneer u op controle komt zal uw plastisch chirurg na foto’s maken van uw behandeling. Op dit moment kunt u de foto’s van voor en na uw buikwandcorrectie goed vergelijken.

Lees meer over het herstel

Een vrijblijvend consult met een plastisch chirurg

Wilt u meer weten over de buikwandcorrectie of wilt u een consultgesprek inplannen? U kunt een afspraak met de behandelend plastisch chirurg inplannen door te bellen naar 076-542 31 54 of direct online via onze website.

Afspraak inplannen
Maak een afspraak