Fillers jukbeenderen

Hoge jukbeenderen geven u een jeugdige uitstraling. Sommigen hebben van nature weinig jukbeenderen, maar de contouren kunnen ook minder zijn geworden door volumeverlies in het gezicht. Met fillers kunnen we uw jukbeenderen mooi en natuurlijk opvullen.

Jukbeenderen opvullen voor een jongere look

Naarmate we ouder worden krijgen wet te maken met volumeverlies en verlies aan volume van de botten. Dit kan zorgen voor een verslapte huid, een verouderde uitstraling en een diepere neus-lippenplooi. Wanneer u uw jeugdige uitstraling wilt behouden, kunnen fillers een mooie oplossing bieden. Door het volumeverlies in de jukbeenderen op te vullen of u het volume te geven wat u nooit heeft gehad krijgt u een jongere uitstraling. Met behulp van Restylane fillers zal het huidvolume toenemen en zullen de contouren veranderen.

Fillers jukbeenderen prijzen

De kosten van een fillers in de jukbeenderen verschillen per persoon. De arts bekijkt hoeveel filler er noodzakelijk is om het gewenste resultaat te behalen. Een consult is noodzakelijk om de prijs van uw behandeling vast te stellen.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Jukbeenderen opvullenVanaf€450,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

De behandeling

Een filler behandeling kan u helpen om hoge jukbeenderen te krijgen. De arts injecteert met een zeer dunne naald de filler, voorzichtig in de huid. De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Wel kan uw huid wat beurs aanvoelen of kunnen lichte zwellingen en/of blauwe plekken ontstaan. Koelen kan helpen om dit te voorkomen. Natuurlijk kunt u ook een camouflagestift gebruiken mocht dit nodig zijn.

Om een optimaal resultaat te behalen, kan het soms nodig zijn de behandeling te herhalen. Dit wordt met de cosmetisch arts besproken tijdens het consult. De behandeling neemt 30 minuten in beslag.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen met fillers in de jukbeenderen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling met fillers in de jukbeenderen. Veel van deze cliënten hebben hun ervaringen met ABC Clinic gedeeld. Deze ervaringen kunt u op deze pagina vinden. Mocht u benieuwd zijn naar meer ervaringen. Kijk dan ook even op of klantenvertellen.nl.

Bekijk meer ervaringen

Voor en na foto’s

Van de cliënten die u voor zijn gegaan voor een filler behandeling van de jukbeenderen zijn er een aantal die hun foto’s ook met u willen delen. Op deze manier ziet u goed welk resultaat we kunnen behalen met de behandeling.

behandelingen - injectables - hoge jukbeenderen - Behandeling hoge jukbeenderen voor
Voor
behandelingen - injectables - hoge jukbeenderen - Behandeling hoge jukbeenderen na
Na
Jukbeenderen opvullen voor
Voor
Jukbeenderen opvullen na
Na
Jukbeenderen en wangen voor
Voor
Jukbeenderen en wangen na
Na
Jukbeenderen voor
Voor
Jukbeenderen na
Na

Nazorg en complicaties

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Complicaties

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Een vrijblijvend consult bij ABC Clinic aanvragen

Heeft u nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie of wilt u graag een consultgesprek inplannen met een van onze artsen? U kunt uw consult inplannen door te bellen naar 076-542 31 54 of online via onze website. Onze artsen vertellen u graag meer over de behandeling tijdens dit vrijblijvende consultgesprek. Ook krijgt u antwoord op al uw vragen.

Online inplannen
Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler tot achttien maanden zichtbaar. Wij gebruiken het merk Radiesse als collageen-aanmakende filler.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Maak een afspraak
De kliniek