De kliniek

Buikwandcorrectie kosten

De kosten van een buikwandcorrectie zijn geheel afhankelijk van de grootte van de ingreep. Op deze pagina leest u hier meer over.

Wat kost een buikwandcorrectie?

Wij begrijpen dat u zich afvraagt wat een buikwandcorrectie kost. De prijs is geheel afhankelijk van de ingreep die voor u noodzakelijk is. Dit wordt met u besproken tijdens een vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit consult bekijkt de plastisch chirurg of u enkel last heeft van een huidoverschot, of dat ook uw spieren zijn opgerekt. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor een buikwandcorrectie.

Behandeling Prijs
Consult35
Buikwandcorrectie Groot5.500
Buikwandcorrectie Grootmet liposuctie6.150

Wordt een buikwandcorrectie vergoed?

Een buikwandcorrectie wordt niet altijd vergoed vanuit uw basispakket. Wanneer er sprake is van medische noodzaak en u toestemming heeft verkregen van uw verzekeraar, krijgt u een buikwandcorrectie vergoed. Van een medische noodzaak is sprake wanneer u last heeft van onbehandelbaar smetten in de huidplooi of wanneer u ernstig beperkt bent in uw bewegingsvrijheid. Wat dit precies inhoudt vindt u terug op onze pagina over de vergoeding van een buikwandcorrectie.

Bespreek de mogelijkheden met een plastisch chirurg

Wilt u meer weten over de buikwandcorrectie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u eenvoudig een vrijblijvend consultgesprek inplannen met een van de plastisch chirurgen die werkzaam zijn bij ABC Clinic. Zij bespreken uw wensen en verwachtingen en bekijken met u samen wat de beste optie voor u is. Een afspraak inplannen kan door te bellen naar 076 – 541 31 54 of online via onze website.

Afspraak inplannen
Maak een afspraak