Totaal
8.9
1176 reviews

Buikwandcorrectie kosten

De kosten van een buikwandcorrectie zijn geheel afhankelijk van de grootte van de ingreep. Op deze pagina leest u hier meer over.

Wat kost een buikwandcorrectie?

Wij begrijpen dat u zich afvraagt wat een buikwandcorrectie kost. De prijs is geheel afhankelijk van de ingreep die voor u noodzakelijk is. Dit wordt met u besproken tijdens een vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit consult bekijkt de plastisch chirurg of u enkel last heeft van een huidoverschot, of dat ook uw spieren zijn opgerekt. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor een buikwandcorrectie.

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Buikwandcorrectie vanaf€5900,-
Buikwandcorrectie met liposuctievanaf€6400,-

Wordt een buikwandcorrectie vergoed?

Een buikwandcorrectie wordt niet altijd vergoed vanuit uw basispakket. Wanneer er sprake is van medische noodzaak en u toestemming heeft verkregen van uw verzekeraar, krijgt u een buikwandcorrectie vergoed. Van een medische noodzaak is sprake wanneer u last heeft van onbehandelbaar smetten in de huidplooi of wanneer u ernstig beperkt bent in uw bewegingsvrijheid. Wat dit precies inhoudt vindt u terug op onze pagina over de vergoeding van een buikwandcorrectie.

Bespreek de mogelijkheden met een plastisch chirurg

Wilt u meer weten over de buikwandcorrectie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u eenvoudig een vrijblijvend consultgesprek inplannen met een van de plastisch chirurgen die werkzaam zijn bij ABC Clinic. Zij bespreken uw wensen en verwachtingen en bekijken met u samen wat de beste optie voor u is. Een afspraak inplannen kan door te bellen naar 076 – 541 31 54 of online via onze website.

Afspraak inplannen
Maak een afspraak