Totaal
9.0
860 reviews

Definitief ontharen

Ongewenste haargroei is voor velen een probleem. Gelukkig kunnen we dit eenvoudig oplossen door definitieve te ontharing. Op deze pagina leest u hier meer over.

Definitief ontharen met lasertherapie

Wanneer u last heeft van ongewenste haargroei, kunt u te maken krijgen met rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Ook kan het zorgen voor gevoelens van schaamte. Met definitief ontharen is dit allemaal niet meer nodig. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weten precies wat ze moeten doen om u in zo’n kort mogelijke tijd van het beste resultaat te voorzien.

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. De laser zet verschillende lichtpulsen op de huid die zorgen voor warmte-energie. Haren die in de groeifase zitten worden door deze hitte voor 80 – 90% definitief verwijderd.

Omdat de haartjes in verschillende fasen groeien, zal de huidtherapeut met de laser ongeveer 10-20% van de haartjes definitief stuk maken tijdens één behandeling. De overige haartjes krijgen ook een flinke tik en groeien daarna langzamer. U merkt hierdoor dus al snel resultaat. Er zijn gemiddeld slechts zes tot tien behandelingen nodig voor een gladde, zachte en haarvrije huid.

Wat is de beste behandeling?

De beste behandeling voor definitief ontharen verschilt per persoon. Dit heeft te maken met haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Omdat onze huidtherapeuten met de nieuwste apparatuur en methodes werken, is definitief ontharen altijd veilig. Ook voor de getinte tot zeer donkere huid en bij grijze, rode of blonde haren.

Definitief ontharen bij mannen

Ook mannen voelen zich vaak prettiger zonder overbeharing. Definitief ontharen van de buik en het laseren van rughaar zijn voor mannen daarom ook veelvoorkomende behandelingen. Ook is er bij mannen veel vraag naar een haarvrije huid bij de oksels, liezen en de schaamstreek. Daarnaast zorgen ingegroeide haren vaak voor vervelende ontstekingen. Ook in dit geval kan laseren een goede oplossing bieden. Ingegroeide haren en ontstekingen ontstaan over het algemeen vaak in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die we graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houden.

Een gratis en vrijblijvend consultgesprek

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw probleem en welke behandeling het beste bij u past? De huidtherapeuten van Cosmetique Totale staan voor u klaar. Tijdens een gratis consult bespreken zij uw wensen en verwachtingen en stellen zij een persoonlijk behandelplan voor u op.

Gratis consult