e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Definitief ontharen

Ongewenste haargroei voelt bij velen als een probleem. Met Diode -laserontharing kan overbeharing eenvoudig en permanent worden verwijderd. Op deze pagina leest u hier meer over.

Definitief ontharen met Diode lasertherapie

Ongewenste haargroei kunnen rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen met zich meebrengen. Ook gevoel van schaamte kan een rol spelen. Definitief ontharen is dé oplossing en is irritatie, stoppels en schaamte niet meer nodig. De huidspecialisten van PUUR Huidinstituut zijn expert op het gebied van ongewenste haargroei en de meest geschikte behandeltechnieken. Ze streven naar het beste resultaat in zo`n kort mogelijke tijd.

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling voor permanente haarverwijdering. De diode laser zet lichtbundels op de huid die zorgen voor warmte-energie. De energie van de diodelaser zorgt hiermee voor het vernietigen van het haarzakje en de haarwortel. Op deze manier zal het geen nieuwe haar kunnen ontwikkelen. Haren in de groeifase worden door deze hitte voor 80 – 90% definitief verwijderd.

Beharing groeit altijd in verschillende haargroeifasen. De huidspecialist zal tijdens één behandeling met de diodelaser ongeveer 10-20% van de haartjes definitief stuk maken. De overige haartjes zullen door de warmte ontwikkeling een shock krijgen en daarna langzamer groeien. U merkt hierdoor dus al snel resultaat. Een gladde en haarvrije huid.

Wat is de beste behandeling voor mij?

Afhankelijk van de haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied wordt door de huidspecialiste de meest geschikte instelling van de diode laser gekozen. Dat verschilt per persoon. De behandelingen met de Spark Pro Diode laser zijn altijd veilig en effectief. De laser zoekt het pigment in de haar om te vernietigen. Door het gebrek aan pigment bij blonde en grijze beharing is definitief ontharen dan ook niet mogelijk.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Door de verschillende haargroeifases zullen per behandeling 10 tot 20% van de haren worden vernietigd. De andere haren hebben een vervolgbehandeling nodig, en zodoende worden tijdens het traject alle haren in alle haargroeifases vernietigd. Met een haarvrije huid als resultaat.

Afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied zijn zes tot tien behandelingen nodig voor definitief resultaat.

Is laserontharing ook geschikt voor mannen?

Laserontharing van buik, rug, nek en schouders zijn veelvoorkomende laserbehandelingen bij mannen. Ook mannen kunnen zich onprettig voelen bij overbeharing. Ingegroeide haren kunnen veelal voor vervelende ontstekingen zorgen, en dan biedt laserontharing de oplossing.

Een gratis en vrijblijvend consultgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw overbeharing. De huidspecialisten van PUUR Huidinstituut nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om alle wensen en verwachtingen te bespreken. Tijdens dit gesprek krijg je de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult