Botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels ontstaan vaak door het optrekken van de wenkbrauwen. Ze kunnen zorgen voor een verouderde uitstraling. ABC Clinic begrijpt dat u van deze rimpels af wilt. Botox biedt een goede uitkomst.

Verwijder of verzacht voorhoofdsrimpels met Botox

Uiteindelijk krijgen we er allemaal mee te maken: voorhoofdsrimpels. Dit zijn rimpels die het gevolg zijn van het natuurlijk verouderingsproces. Omdat we vanaf ons 25e levensjaar minder onderhuids bindweefsel aanmaken en de huid aan elasticiteit verliest, blijven de rimpels in het voorhoofd staan. Ook kunnen mannen en vrouwen al vroeg in hun twintiger jaren last hebben van voorhoofdsrimpels door een verhoogde spieractiviteit van het voorhoofd. Met behulp van Botox in het voorhoofd kom je eenvoudig van deze rimpels af.

De behandeling

Een zeer kundig en ervaren cosmetisch arts KNMG weet precies waar hij of zij op het voorhoofd Botox moet injecteren om een zo mooi en natuurlijk resultaat te verkrijgen. De arts injecteert de Botuline toxine met een heel dun naaldje in de spier. Omdat de injecties zeer kort licht prikkelend aanvoelen is een verdoving niet nodig. Na de behandeling kun je direct weer naar huis of jouw werkzaamheden oppakken. Een behandeling met Botox biedt een zeer mooie oplossing om ze te verminderen of te verwijderen.

Heeft een behandeling met Botox in het voorhoofd nadelen?

Een behandeling kent eigenlijk geen nadelen, mits de arts de behandeling natuurlijk goed uitvoert. Kies daarom altijd voor de juiste kliniek die met de juiste cosmetisch artsen en producten werkt.

Meer over behandeling

De prijs van Botox in het voorhoofd

Om de prijs van Botox in het voorhoofd vast te stellen is het belangrijk dat je op consult komt. Onze cosmetisch arts KNMG bekijkt je gezicht en bepaalt naar aanleiding van jouw klachten de kosten voor de behandeling. Vrijwel altijd kost een behandeling van Botox in het voorhoofd 149 euro.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Voorhoofdsrimpels€149,-
Bekijk prijzen

Botox voorhoofd voor en na foto’s

Na de Botox-behandeling duurt het 2 tot 6 dagen voor het effect zichtbaar wordt. De rimpels op het voorhoofd zijn minder zichtbaar of volledig verdwenen. Het definitieve resultaat houdt 3 tot 6 maanden aan. Na deze periode is de behandeling weer veilig te herhalen. Hieronder vind je verschillende ‘Botox voorhoofd’ voor en na foto’s.

Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd voor
Voor
Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd na
Na
Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voor
Bjorn voorhoofdsrimpels na
Na
Janka voorhoofdsrimpels voor
Voor
Janka voorhoofdsrimpels na
Na
Inge voorhoofdsrimpels voor
Voor
Inge voorhoofdsrimpels na
Na
Patricia voorhoofdsrimpels voor
Voor
Patricia voorhoofdsrimpels na
Na

Ervaringen Botox voorhoofd

Al veel cliënten zijn je voorgegaan voor een Botox-behandeling van het voorhoofd. Vele van hen hebben ook ervaringen gedeeld van de behandeling en het consult. Op deze pagina vind je een aantal ervaringen van onze cliënten. Voor meer ervaringen kun je kijken op kliniekervaringen.nl, Google Reviews of Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox voorhoofd

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox voorhoofd

Mogelijke complicaties

Complicaties komen zelden voor bij een Botox-behandeling van het voorhoofd. Toch kan er altijd een complicatie optreden.

De kans op een hangend ooglid

Een van de complicaties die zich kan voordoen is de kans op een hangend ooglid. Deze complicatie doet zich voor op het moment dat de arts te diep injecteert. Hierdoor kan de Botuline toxine zich verspreiden naar de spieren die de ogen open houden.

De kans op hangende wenkbrauwen

Ook hangende wenkbrauwen kunnen ontstaan na een Botox-behandeling. Dit is het gevolg wanneer er te veel Botuline toxine wordt geïnjecteerd in het voorhoofd. ABC Clinic werkt enkel met ervaren cosmetisch artsen. Complicaties komen bij ons zelden tot niet voor na een behandeling met Botuline toxine.

Zwaar gevoel na Botox

Tenslotte kan een zwaar gevoel van het voorhoofd na Botox sporadisch optreden. Er kan een drukkend gevoel ontstaan op de ogen. Dit verdwijnt echter na een paar dagen. Ook dit wordt tot een minimum beperkt door te werken met ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen.

Bekijk complicaties

Gratis consult met een cosmetisch arts?

Heb je nog vragen of wil je een consult of behandeling inplannen met een van onze cosmetisch artsen? Dit kan via ons contactformulier, direct online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Maak een afspraak
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult