De kliniek

Botox voorhoofd

Wilt u van uw rimpels op het voorhoofd af?

Voorhoofdsrimpels ontstaan vaak door het optrekken van de wenkbrauwen. Ze kunnen zorgen voor een verouderde uitstraling. ABC Clinic begrijpt dat u van deze rimpels af wilt. Botox biedt een goede uitkomst.

Verminder voorhoofdsrimpels met Botox

Uiteindelijk krijgen we er allemaal mee te maken: voorhoofdsrimpels. Dit zijn rimpels die het gevolg zijn van het natuurlijk verouderingsproces. Omdat we vanaf ons 25e levensjaar minder onderhuids bindweefsel aanmaken en de huid aan elasticiteit verliest, blijven de rimpels in het voorhoofd staan. Met behulp van Botox (Botuline toxine) komt u eenvoudig van de rimpels in het voorhoofd af.

De behandeling

Helaas werkt een crème niet tegen voorhoofdrimpels. Een behandeling met Botox biedt een goede oplossing om ze te verminderen of verwijderen.

Lees meer

De prijzen van een Botox-behandeling in het voorhoofd

Om de prijs van Botox tegen voorhoofdsrimpels vast te stellen is het belangrijk dat u eerst op consult komt. Onze cosmetisch arts bekijkt u gezicht en bepaalt naar aanleiding van uw klachten de kosten voor de behandeling.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Voorhoofdsrimpels€149,-
Bekijk prijzen

Botox in het voorhoofd: voor en na foto’s

Na de Botox-behandeling duurt het twee tot zes dagen voor het effect zichtbaar wordt. De rimpels op het voorhoofd zijn minder zichtbaar of volledig verdwenen. Het definitieve resultaat houdt drie tot zes maanden aan. Na deze periode is de behandeling weer veilig te herhalen.

Voor- behandeling-Voorhoofdsrimpel-Bjorn-Elizia Soares
Voor
Na foto's voorhoofdsrimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Voorhoofdsrimpels Botuline toxines voor de behandeling
Voor
Voorhoofdsrimpels Botuline toxine ervaringen
Na
Voorhoofdsrimpels Botox Breda voor
Voor
Voorhoofdrimpels Botox Breda na
Na
Botox-behandeling voorhoofdsrimpels Inge voor
Voor
Botox-behandeling voorhoofdsrimpels Inge na
Na
Behandeling van de voorhoofdsrimpels Patricia met Botox
Voor
Resultaat van een Botox-behandeling voorhoofdsrimpels Patricia
Na

Ervaringen van behandelingen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een Botox-behandeling van het voorhoofd. Vele van hen hebben ook ervaringen gedeeld van de behandeling en het consult. Op deze pagina vindt u een aantal ervaringen van onze cliënten. Voor meer ervaringen kunt u kijken op kliniekervaringen.nl of klantenvertellen.nl.

Mogelijke complicaties

Complicaties komen zelden voor bij een Botox-behandeling van het voorhoofd. ABC Clinic werkt enkel met ervaren en gespecialiseerde artsen.

De kans op een hangend ooglid

Een van de complicaties die zich kan voordoen is de kans op een hangend ooglid. Deze complicatie doet zich voor op het moment dat de cosmetisch arts te diep injecteert. Hierdoor kan de Botuline toxine zich verspreiden naar de spieren die de ogen open houden.

De kans op hangende wenkbrauwen

Ook hangende wenkbrauwen kunnen ontstaan na een Botox-behandeling. Dit is het gevolg wanneer er te veel Botuline toxine wordt geïnjecteerd in het voorhoofd. ABC Clinic werkt enkel met ervaren cosmetisch artsen. Complicaties komen bij ons zelden tot niet voor na een behandeling met Botuline toxine.

Veiligheid van Botox

Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt in onderstaande video onder andere uit waarom Botox zo veilig is voor het gebruik in het voorhoofd.

Bekijk complicaties

Een professionele arts van ABC Clinic spreken

Heeft u nog vragen of wilt u een consult of behandeling inplannen met een van onze cosmetisch artsen? Dit kan via ons contactformulier, direct online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak