Totaal
8.9
1053 reviews

Botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels ontstaan vaak door het optrekken van de wenkbrauwen. Ze kunnen zorgen voor een verouderde uitstraling. ABC Clinic begrijpt dat u van deze rimpels af wilt. Botox biedt een goede uitkomst.

Verminder voorhoofdsrimpels met Botox

Uiteindelijk krijgen we er allemaal mee te maken: voorhoofdsrimpels. Dit zijn rimpels die het gevolg zijn van het natuurlijk verouderingsproces. Omdat we vanaf ons 25e levensjaar minder onderhuids bindweefsel aanmaken en de huid aan elasticiteit verliest, blijven de rimpels in het voorhoofd staan. Met behulp van Botox (Botuline toxine) komt u eenvoudig van de rimpels in het voorhoofd af.

De behandeling

Helaas werkt een crème niet tegen voorhoofdrimpels. Een behandeling met Botox biedt een goede oplossing om ze te verminderen of verwijderen.

Lees meer

De prijzen van een Botox-behandeling van het voorhoofd

Om de prijs van Botox tegen voorhoofdsrimpels vast te stellen is het belangrijk dat u eerst op consult komt. Onze cosmetisch arts bekijkt u gezicht en bepaalt naar aanleiding van uw klachten de kosten voor de behandeling.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Voorhoofdsrimpels€149,-
Bekijk prijzen

Botox in het voorhoofd: voor en na foto’s

Na de Botox-behandeling duurt het twee tot zes dagen voor het effect zichtbaar wordt. De rimpels op het voorhoofd zijn minder zichtbaar of volledig verdwenen. Het definitieve resultaat houdt drie tot zes maanden aan. Na deze periode is de behandeling weer veilig te herhalen.

Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd voor
Voor
Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd na
Na
Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voor
Bjorn voorhoofdsrimpels na
Na
Inge voorhoofdsrimpels voor
Voor
Inge voorhoofdsrimpels na
Na
Janka voorhoofdsrimpels voor
Voor
Janka voorhoofdsrimpels na
Na
Patricia voorhoofdsrimpels voor
Voor
Patricia voorhoofdsrimpels na
Na

Ervaringen van behandelingen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een Botox-behandeling van het voorhoofd. Vele van hen hebben ook ervaringen gedeeld van de behandeling en het consult. Op deze pagina vindt u een aantal ervaringen van onze cliënten. Voor meer ervaringen kunt u kijken op kliniekervaringen.nl.

Mogelijke complicaties

Complicaties komen zelden voor bij een Botox-behandeling van het voorhoofd. ABC Clinic werkt enkel met ervaren en gespecialiseerde artsen.

De kans op een hangend ooglid

Een van de complicaties die zich kan voordoen is de kans op een hangend ooglid. Deze complicatie doet zich voor op het moment dat de cosmetisch arts te diep injecteert. Hierdoor kan de Botuline toxine zich verspreiden naar de spieren die de ogen open houden.

De kans op hangende wenkbrauwen

Ook hangende wenkbrauwen kunnen ontstaan na een Botox-behandeling. Dit is het gevolg wanneer er te veel Botuline toxine wordt geïnjecteerd in het voorhoofd. ABC Clinic werkt enkel met ervaren cosmetisch artsen. Complicaties komen bij ons zelden tot niet voor na een behandeling met Botuline toxine.

Bekijk complicaties

Een professionele arts van ABC Clinic spreken

Heeft u nog vragen of wilt u een consult of behandeling inplannen met een van onze cosmetisch artsen? Dit kan via ons contactformulier, direct online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen
Gratis consult