De kliniek

Samenwerking plastisch chirurgen Amphia Ziekenhuis

Samenwerking Amphia Ziekenhuis

Consulten plastische chirurgie

ABC Clinic is in 2015 een samenwerking aangegaan met de plastisch chirurgen van het Amphia Ziekenhuis (Guido Dolmans, Thijs de Wit en Wilfred Kolkman). Daar worden de ingrepen uitgevoerd die in een operatiekamer moeten worden uitgevoerd zoals borstvergrotingen, buikwandcorrecties, facelifts en mommy makeovers. Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic uitgevoerd door de Belgische plastisch chirurgen Gerd Fabre en Maarten Doornaert.

Wij focussen ons bij ABC Clinic voornamelijk op injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties, oor- en oorlelcorrecties, schaamlipcorrecties en tepelcorrecties. Deze ingrepen worden gewoon bij ons in de kliniek uitgevoerd.

Wekelijks spreekuur

Plastisch chirurgen Guido Dolmans, Thijs de Wit en Wilfred Kolkman houden ieder één keer per maand consulten bij ABC Clinic. Eventuele behandelingen die hieruit volgen worden uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis. ABC Clinic fungeert hierbij dus enkel als tussenpersoon. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis en discreet parkeren) en de veilige omgeving van het ziekenhuis. Wanneer u besluit om een behandeling te ondergaan, gaat u een overeenkomst aan met de plastisch chirurgen, niet met ABC Clinic.

Verandering in wetgeving

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft in 2017 de bouwkundige voorzieningen voor plastisch chirurgische ingrepen bepaald. Hierbij werd vooral gekeken naar de standpunten van de Nederlandse Vereniging voor (Esthetische) Plastische Chirurgie (NVPC).

Maak een afspraak