e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Samenwerking plastisch chirurgen Amphia Ziekenhuis

Samenwerking Amphia Ziekenhuis

Consulten plastische chirurgie Amphia ziekenhuis

ABC Clinic werkt sinds 2015 intensief samen met de plastisch chirurgen van het Amphia Ziekenhuis (Guido Dolmans, Thijs de Wit en Carla Theunissen). In het Bredase ziekenhuis worden de plastisch chirurgische ingrepen uitgevoerd die in een operatiekamer klasse 1 moeten worden uitgevoerd zoals borstvergrotingen, buikwandcorrecties en mommy makeovers. Ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, tepelcorrecties, oor– en oorlelcorrecties worden dagelijks bij ABC Clinic uitgevoerd door de plastisch chirurgen Marjolijn van Abeelen, Dennis Goossens en de Belgische plastisch chirurg Gerd Fabre.

Verandering in wetgeving

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft in 2017 de bouwkundige voorzieningen voor plastisch chirurgische ingrepen bepaald. Hierbij werd vooral gekeken naar de standpunten van de Nederlandse Vereniging voor (Esthetische) Plastische Chirurgie (NVPC).

Wekelijks spreekuur

Plastisch chirurgen Guido Dolmans, Carla Theunissen en Thijs de Wit houden ieder één keer per maand consulten bij ABC Clinic. Behandelingen die hieruit volgen worden uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. ABC Clinic fungeert hierbij als tussenpersoon. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis en discreet parkeren) en de veilige omgeving van het ziekenhuis. Wanneer u besluit om een behandeling te ondergaan, gaat u dus een overeenkomst aan met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis, niet met ABC Clinic.

 

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online