Samenwerking plastisch chirurgen Amphia Ziekenhuis

Samenwerking Amphia Ziekenhuis

Consulten plastische chirurgie

ABC Clinic is in 2015 een samenwerking aangegaan met de plastisch chirurgen van het Amphia Ziekenhuis (Guido Dolmans, Thijs de Wit en Carla Theunissen). Daar worden de ingrepen uitgevoerd die in een operatiekamer klasse 1 moeten worden uitgevoerd zoals borstvergrotingen, buikwandcorrecties, facelifts en mommy makeovers. Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic uitgevoerd door plastisch chirurg Marjolijn van Abeelen en de Belgische plastisch chirurg Gerd Fabre.

Wij focussen ons bij ABC Clinic voornamelijk op injectables (Botox en fillers), ooglidcorrecties, oor- en oorlelcorrecties, schaamlipcorrecties en tepelcorrecties. Deze ingrepen worden dagelijks bij ons in de kliniek uitgevoerd. Mochten wij als kliniek een operatiecomplex gaan bouwen in de toekomst kunnen we alle ingrepen gewoon in onze kliniek gaan aanbieden.

Verandering in wetgeving

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft in 2017 de bouwkundige voorzieningen voor plastisch chirurgische ingrepen bepaald. Hierbij werd vooral gekeken naar de standpunten van de Nederlandse Vereniging voor (Esthetische) Plastische Chirurgie (NVPC).

Wekelijks spreekuur

Plastisch chirurgen Guido Dolmans, Carla Theunissen en Thijs de Wit houden ieder één keer per maand consulten bij ABC Clinic. Eventuele behandelingen die hieruit voortvloeien worden uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. ABC Clinic fungeert hierbij dus als tussenpersoon. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis en discreet parkeren) en de veilige omgeving van het ziekenhuis. Wanneer u besluit om een behandeling te ondergaan, gaat u een overeenkomst aan met de plastisch chirurgen, niet met ABC Clinic.

 

Maak een afspraak