De kliniek

Samenwerking plastisch chirurgen Amphia ziekenhuis

Samenwerking Amphia Ziekenhuis

Consulten plastische chirurgie

ABC Clinic is in 2015 een samenwerking aangegaan met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis. Wij beschikken bij ABC Clinic over diverse behandelkamers en een zelfstandige behandelkamer (POK) waar wij ons voornamelijk concentreren op injectables-behandelingen (Botox en fillers), ooglidcorrecties, oor- en oorlelcorrecties, schaamlipcorrecties en tepelcorrecties. Deze ingrepen kunnen in een behandelkamer worden uitgevoerd. Echter, veel andere ingrepen moeten in een operatiekamer uitgevoerd worden. Omdat wij geen operatiekamers hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met het ziekenhuis in Breda. U moet dan denken aan plastisch chirurgische ingrepen zoals borstvergrotingen, buikwandcorrecties, facelifts en mommy makeovers.

Wekelijks spreekuur

Plastisch chirurgen Guido Dolmans, Thijs de Wit en Wilfred Kolkman houden wekelijks consulten bij ABC Clinic. Eventuele behandelingen die hieruit volgen worden uitgevoerd in het Amphia-ziekenhuis. ABC Clinic fungeert hierbij dus enkel als tussenpersoon. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis en discreet parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van het ziekenhuis.

Wanneer u besluit om een behandeling te ondergaan, gaat u een overeenkomst aan met de plastisch chirurgen, niet met ABC Clinic.

Verandering in wetgeving

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft in 2017 de bouwkundige voorzieningen voor plastisch chirurgische ingrepen bepaald. Er werd hierbij vooral gekeken naar de standpunten van de Nederlandse Vereniging voor (Esthetische) Plastische Chirurgie (NVPC).

Maak een afspraak