Totaal
9.0
860 reviews

Samenwerking plastisch chirurgen Amphia Ziekenhuis

Samenwerking Amphia Ziekenhuis

Consulten plastische chirurgie

ABC Clinic werkt sinds 2015 intensief samen met de plastisch chirurgen van het Amphia Ziekenhuis (Guido Dolmans, Thijs de Wit en Carla Theunissen). In het Bredase ziekenhuis worden de plastisch chirurgische ingrepen uitgevoerd die in een operatiekamer klasse 1 moeten worden uitgevoerd zoals borstvergrotingen, buikwandcorrecties en mommy makeovers. Ooglidcorrecties en wenkbrauwliften worden gewoon bij ABC Clinic uitgevoerd door de plastisch chirurgen Marjolijn van Abeelen, Inge van Doorn, Dennis Goossens en de Belgische plastisch chirurg Gerd Fabre.

Wij focussen ons bij ABC Clinic voornamelijk op injectables (Botox, fillers, draadliften), ooglidcorrecties, oor- en oorlelcorrecties, schaamlipcorrecties en tepelcorrecties. Deze ingrepen worden dagelijks bij ons in de kliniek uitgevoerd.

Verandering in wetgeving

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft in 2017 de bouwkundige voorzieningen voor plastisch chirurgische ingrepen bepaald. Hierbij werd vooral gekeken naar de standpunten van de Nederlandse Vereniging voor (Esthetische) Plastische Chirurgie (NVPC).

Wekelijks spreekuur

Plastisch chirurgen Guido Dolmans, Carla Theunissen en Thijs de Wit houden ieder één keer per maand consulten bij ABC Clinic. Behandelingen die hieruit voortvloeien worden uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. ABC Clinic fungeert hierbij als tussenpersoon. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis en discreet parkeren) en de veilige omgeving van het ziekenhuis. Wanneer u besluit om een behandeling te ondergaan, gaat u een overeenkomst aan met de plastisch chirurgen, niet met ABC Clinic.

 

Maak een afspraak