e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Samenwerking dr. Michel Visser

Consulten liposuctie & lipoedeem

Vanaf april 2021 werken wij op het gebied van liposuctie en lipoedeem samen met algemeen chirurg dr. Michel Visser. Hij zal periodiek aanwezig zijn in onze kliniek voor consultaties. Behandelingen voert hij uit in Rotterdam. Dit is inclusief een overnachting in het zorghotel. ABC Clinic fungeert hierbij dus als tussenpersoon. Wanneer u besluit om een behandeling te ondergaan, gaat u een overeenkomst aan met de kliniek, niet met ABC Clinic.

Waarom deze samenwerking?

ABC Clinic is op het gebied van liposuctie al jaren één van de bekendste en populairste klinieken van Nederland en België. Sinds de verandering van wetgeving in 2017 werken wij enkel nog samen op het gebied van liposuctie. Volgens de nieuwe wetgeving mogen liposucties enkel nog in operatiekamers worden uitgevoerd. Hierbij werd vooral gekeken naar de standpunten van de Nederlandse Vereniging voor (Esthetische) Plastische Chirurgie (NVPC). Wij hebben in onze kliniek in Breda een POK (Poliklinische Operatiekamer, ofwel een zelfstandige behandelkamer) en vier behandelkamers.

Omdat ABC Clinic niet beschikt over een operatiekamer die geschikt is voor de liposuctie, zijn wij gaan samenwerken met klinieken en artsen in Nederland en België. Momenteel werken wij met drie partijen samen op het gebied van liposuctie, en daar zijn wij trots op. Wellicht dat we in de nabije toekomst wél over een operatiecomplex beschikken en weer zelfstandig liposucties gaan uitvoeren, maar tot die tijd werken we samen met Dr. Visser en drs. Cedric de Mahieu, beiden expert op het gebied van liposuctie.

Consultgesprekken en nacontroles vinden wel gewoon plaats bij ons in de kliniek in Breda, enkel de behandeling wordt uitgevoerd in Rotterdam of Brussel.

In onze kliniek vinden de behandelingen met injectables, ooglidcorrecties, oor- en oorlelcorrecties en schaamlipcorrecties plaats. Voor overige ingrepen zoals borstvergrotingen, borstliften en buikwandcorrecties werken wij samen met het Amphia ziekenhuis in Breda.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online