Totaal
9.0
860 reviews

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken komen voornamelijk voor bij volwassenen vanaf 40 jaar, maar kunnen ook bij jongeren ontstaan.

Heeft u last van ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken ontstaan vaak op plaatsen die veel zijn blootgesteld aan zonlicht, denk hierbij aan het gezicht, de handen en de armen. Deze gebieden worden ook vaak vergeten met insmeren. Maar ook erfelijkheid kan een rol spelen bij het ontstaan. Omdat de vlekken vaak op plaatsen zitten die zichtbaar zijn, kunt u zich erg onzeker voelen wanneer u hier last van heeft. Gelukkig kunnen onze huidtherapeuten dit probleem verminderen of geheel verwijderen.

Resultaat van de behandeling bij ouderdomsvlekken

Het effect van een behandeling aan ouderdomsvlekken verschilt per persoon en per behandeling. De behandeling is afhankelijk van de oorzaak van uw probleem en de diepte. Tijdens het consultgesprek wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld om een optimaal resultaat te bereiken. Na de behandeling(en) zal make-up in zijn geheel of gedeeltelijk niet meer noodzakelijk zijn. De ouderdomsvlekken zijn minder zichtbaar geworden of volledig verdwenen.

Wat zijn de kosten van een behandeling tegen ouderdomsvlekken?

Een consult is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling en de soort behandeling. Daarvoor moet de huidtherapeut u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend.

Hoe verloopt een behandeling tegen ouderdomsvlekken?

De behandeling is afhankelijk van de diepte waarop uw pigment zich bevindt. Wanneer het permanent pigment enkel in de bovenste huidlagen zit, zal een chemische peeling voldoende zijn. Ligt het pigment dieper in de huid? Dan zal een laserbehandeling noodzakelijk zijn om u van uw pigmentvlekken af te helpen. Onze huidtherapeuten bekijken graag met u wat de beste en meest doeltreffende behandeling is voor uw probleem.

Gratis en vrijblijvend consult

We starten iedere huidbehandeling met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van de ouderdomsvlekken en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Tijdens dit consult heeft u alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.

De behandelmogelijkheden bij ouderdomsvlekken zijn camouflagetherapie, fractional laser of peeling. Tijdens het consult zal de huidtherapeut kijken welke behandeling voor uw huid geschikt is.

Gratis consult