De kliniek

Schaamlipcorrectie kosten

De kosten van een schaamlipcorrectie zijn geheel afhankelijk van de behandeling die voor u geschikt is. Op deze pagina leest u hier meer over.

Tarieven van een schaamlipcorrectie behandeling

De prijs van een schaamlipcorrectie wordt vastgesteld tijdens uw gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarna u een offerte ontvangt van uw behandeling. Een overzicht van de tarieven vindt u in onderstaand overzicht.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Schaamlipcorrectie
Lokale verdoving1.700
Algehele verdovingvanaf2.200

Wordt een schaamlipcorrectie vergoed?

Een schaamlipcorrectie wordt maar in enkele gevallen vergoedt door uw verzekering. Dit is het geval wanneer u last heeft van ernstige misvorming door bijvoorbeeld verminking, ziekte of een ongeval. Klachten zoals remmingen in het seksuele leven of fietsen vallen niet onder verminking. U kunt contact opnemen met uw verzekeraar voor meer informatie over uw vergoeding vanuit uw basisverzekering.

Soms kan uw correctie vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering. Hiervoor is vaak wel de meest uitgebreide en duurste verzekering noodzakelijk. Dit kunt u controleren in de voorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Een gratis consult met een specialist

Wilt u meer informatie over deze ingreep? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult met één van onze plastisch chirurgen. Tijdens dit consult staan ze stil bij uw wensen en verwachtingen en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook heeft u alle tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw consult online inplannen of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen
Gratis consult