e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Samenwerking Cedric de Mahieu

Samenwerking Cedric de Mahieu

ABC Clinic in Breda is een samenwerking aangegaan met Cedric de Mahieu voor liposucties en lipofillings van de billen. De consulten vinden plaats bij ABC Clinic in Breda, de behandeling daarentegen vindt plaats in de praktijk van dokter de Mahieu in Brussel. Cedric de Mahieu is als arts ingeschreven in Belgie onder RIZIV nummer 1/83498/26/003. ABC Clinic fungeert bij deze samenwerking als tussenpersoon. Wanneer u besluit om een behandeling uit te voeren, gaat u een overeenkomst aan met Cedric de Mahieu.

Liposuctie, verandering van de wetgeving

Tot 2017 werden er dagelijks liposucties uitgevoerd bij ABC Clinic in Breda. Omdat de wetgeving in 2017 is veranderd, zijn we hiermee gestopt. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft de bouwkundige voorzieningen voor plastische chirurgie bepaald. Hierbij werd er vooral gekeken naar de standpunten van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Liposucties, waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, moeten uitgevoerd worden in een operatiekamer klasse 2. Lipofillings van borsten en billen moeten uitgevoerd worden in een operatiekamer klasse 1. Voor kleine liposucties tot 500 ml zijn de bouwkundige voorzieningen niet veranderd. Hier is een zelfstandige behandelkamer (POK) voor geschikt. Deze ingrepen zouden we nog steeds in onze kliniek kunnen uitvoeren. U moet dan denken aan liposucties van de onderkin, bovenarmen, mannenborsten en schaamstreek.

Samenwerking Cedric de Mahieu

Wij hebben besloten om te stoppen met liposucties en lipofillings in onze kliniek. We verzorgen enkel nog de consulten voor Cedric de Mahieu in onze kliniek. Hiervoor zijn wij een exclusieve samenwerking met hem aangegaan.

Let op: De locatie van de nacontroles van de behandeling worden in overleg met Cedric de Mahieu ingepland.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online