De kliniek

Onderkin verwijderen

Wilt u van uw onderkin af?

Vaak ziet u pas op een foto dat u een onderkin heeft. En het liefst wilt u hem meteen deleten. Zowel de foto als uw kin. Uw onderkin kunt u veilig en mooi laten verwijderen met een liposuctie.

Een liposuctie-behandeling van de onderkin of dubbele kin

Een dubbele kin of onderkin maakt u ouder dan u zichzelf voelt en sporten of diëten helpt er nauwelijks tegen. Gelukkig biedt een liposculpture- of liposuctie-behandeling uitkomst. De behandeling is veilig en het resultaat is blijvend. Heeft u van nature een wat vlakke of teruggetrokken kin? Dan is een kincorrectie met fillers of een chirurgische kincorrectie wellicht iets voor u.

Wat is het resultaat van een liposuctie van de onderkin?

Na enkele dagen wordt het eerste resultaat van de liposculpture of liposuctie al zichtbaar. Toch duurt het twee tot drie maanden voor het definitieve effect is bereikt. Pas dan is uw kin volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zich blijvend gevormd.

Bekijk resultaten

Wat kost een behandeling aan de onderkin?

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Liposuctie onderkin€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Liposuctie eerste zone€ 1.195,-
Liposuctie tweede zone€ 1.095,-
Liposuctie derde zone€ 995,-
Liposuctie vierde zone€ 895,-
Liposuctie vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 50,-

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Vrijblijvend consult

Een liposuctie-behandeling begint altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg of cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, analyseert de te behandelen zone en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen over een liposuctie van de onderkin.

Meer weten over een liposuctie van de onderkin? Bel 076 – 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Hoe gaat een behandeling aan de onderkin?

Een liposuctie bestaat uit twee fases. In de eerste fase maakt de arts of plastisch chirurg enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten wordt. Na een wachttijd van circa twintig minuten volgt dan het tweede deel van de behandeling. Via dezelfde incisies brengt de plastisch chirurg of cosmetisch arts een canule in die vibreert. Met behulp van deze canule worden de vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt, daarna kunnen ze weggezogen worden.

Welke liposuctie-techniek wordt toegepast?

Voor de liposuctie of liposculptuur van de onderkin wordt de vibro-liposculpture toegepast. Onze specialisten hebben verschillende technieken voorbij zien komen en zijn overtuigd van de vele voordelen van de vibro-liposculpture.

Hoe verloopt de nazorg van een behandeling aan de onderkin?

Na afloop van de liposculpture zult u enige tijd wat rustig aan moeten doen. Voor u de kliniek verlaat, krijgt u van ons een aantal richtlijnen rond de nazorg. We adviseren deze goed op te volgen.

Na de liposuctie zult u een week of twee moeten herstellen. U zult een tijdje een kinband moeten dragen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen.

De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Na twee weken kunt u (afhankelijk van wat u doet) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

onderkin verwijderen

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert. Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel:

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Foto's van behandeling

Anoniem
behandelingen - liposuctie - Dubbele kin voor de operatie
Voor
behandelingen - liposuctie - Dubbele kin na de operatie
na
Resultaat onderkin
behandelingen - liposuctie - Dubbele kin voor de operatie
Voor
behandelingen - liposuctie - Dubbele kin na de operatie
na
Anoniem
Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Onderkin verwijderen
Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Anoniem
Liposuctie onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Resultaat onderkin verwijderen
Liposuctie onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
na
Anoniem
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
na
Onderkin weghalen
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
na
behandelingen - liposuctie - Dubbele kin voor de operatie
behandelingen - liposuctie - Dubbele kin na de operatie
Anoniem

Resultaat onderkin

Liposuctie van de onderkin voor
Liposuctie onderkin na
Anoniem

Onderkin verwijderen

Liposuctie onderkin voor
Liposuctie onderkin na
Anoniem

Resultaat onderkin verwijderen

Liposuctie onderkin
Liposuctie onderkin resultaat
Anoniem

Onderkin weghalen

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een liposuctie van de onderkin?

Mensen waarbij de gezichtscontouren door de onderkin wordt verstoord komen in aanmerking voor een liposuctie-behandeling van de onderkin. Een liposuctie van de onderkin zorgt voor een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie of liposculptuur van de onderkin zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je last hebben van bloeduitstortingen. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een liposuctie van de onderkin?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk.

Komt het vet na de liposuctie-behandeling op andere plekken terug?

Het vet komt na de liposuctie-behandeling niet op andere plekken terug. Echter, zodra je gewicht na de behandeling toeneemt, zal het vet in het behandelde gebied wat dikker kunnen worden. Dit dikker worden is in verhouding met je nieuwe lichaam. Je zal dus niet meer zo dik worden als je hiervoor was. Weggehaalde vetcellen zijn definitief weg en komen ook niet meer terug.

Om deze reden is het belangrijk dat je voor de behandeling op jouw streefgewicht bent en je na de behandeling niet aankomt.

Waar moet ik voor een liposuctie-behandeling rekening mee houden?

Hieronder kan je lezen waarmee je rekening moet houden voordat je een liposuctie-behandeling ondergaat.

  • Een dag voor de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan;
  • Roken en alcohol hebben een slechte invloed op je huid, het is aan te raden hiermee vroegtijdig te stoppen. Het gebruik van alcohol is twee dagen voor de ingreep niet toegestaan;
  • Neem geen aspirine (bloedverdunnend) gedurende tien dagen voor de ingreep;
  • Als je antistolling medicijnen gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem vooraf contact op met je arts en de trombosedienst;
  • Zorg dat je Ibuprofen 400 mg, paracetamol 500 mg, Betadine (druppels of zalf) en pleisters in huis haalt;
  • Indien je tussen het consult en de ingreep nieuwe medicijnen krijgt, laat ons dit dan weten;
  • Wanneer je ziek bent of koorts hebt, kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte;
  • Wij adviseren je om acht dagen voor de ingreep ‘Arnica Montana’ druppels D6 van VSM te gaan slikken. Dit is een homeopathisch kruid dat de doorbloeding bevordert en blauwe plekken kan beperken. Op de dag van de ingreep en de dag erna mag je de maximale dosering innemen. Daarna mag je hiermee stoppen;
  • Je bent de avond en nacht na de ingreep niet alleen thuis.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult