Totaal
9.0
860 reviews
Onze
behandelingen
Onze
behandelingen

Onze behandelingen

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in injectables, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, tepelcorrecties, liposuctie, plastische chirurgie en huidverbetering. Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de betreffende behandeling of ingrepen.

Behandelingen - Injectables - rimpels bovenlip

Injectables

De term injectables is een verzamelnaam voor meerdere behandelingen die gebruikt kunnen worden om rimpels te behandelen, volumeverlies tegen te gaan en de huid te verjongen. Hieronder vallen o.a. Botox en fillers.

Behandelingen - ooglidcorrectie man

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een plastisch chirurgische ingreep. Het is een mooie oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen.

Haartransplantatie

Haartransplantatie

Kaalheid is voor veel mannen en vrouwen een probleem. Logisch, daar niemand het leuk vindt om haren definitief te verliezen.

Behandelingen -Liposuctie - benen

Liposuctie

Liposuctie zorgt ervoor dat uw vet definitief verwijdert wordt met veilige en doeltreffende technieken. Het is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen. Onze ervaren artsen en chirurgen hebben zich gespecialiseerd in liposuctie.

Behandelingen - Injectables - rimpels onder ogen

Gezicht

Stoort u zich aan een bepaald kenmerk in het gezicht en zou u dit graag veranderd zien, maar wel met behoud van uw eigen, natuurlijke uitstraling Onze plastisch chirurgen helpen u graag.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten

Bovenlichaam

Stoort u zich aan uw borsten, buik of bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Behandelingen - lichaam - schaamlipcorrectie

Onderlichaam

Stoort u zich aan uw billen, benen, dijbenen of heeft u last van de grootte van uw schaamlippen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u alles over de mogelijkheden. Klik op een van de behandelingen hieronder voor meer informatie.

Behandelingen - Injectables - wangen opvullen

Huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidverbetering en huidbehandelingen samen met de huidtherapeuten van PUUR Huidinstituut. Ze hebben een ruim aanbod aan behandelingen.

Behandelwijzer

Stoort u zich aan een bepaald deel van uw gezicht of lichaam, maar weet u niet precies welke behandeling hierbij hoort? Via onze behandelwijzer kunt u zonder problemen en binnen enkele stappen op zoek gaan naar de geschikte behandeling.

Behandelingswijzer
Waar stoort u zich aan?
Lichaam
Gezicht
Huid
Borsten
Mond
Ogen
Behandelingen voor mannen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

    Maak een afspraak