De kliniek
Mooi
jezelf
blijven
Mooi
jezelf
blijven

Onze behandelingen

ABC Clinic biedt een uitgebreid scala aan behandelingen aan op het gebied van injectables, plastische- en cosmetische chirurgie en huidverbetering. Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de behandelingen.

Behandelingen - Injectables - rimpels bovenlip

Injectables

Met injectables worden fillers en Botox bedoeld. Dit is een verzamelnaam voor producten die via een injectie in de huid, onder de huid of in de spieren van het gezicht worden aangebracht met cosmetische redenen. Het doel van een behandeling met injectables is het verwijderen of verzachten van rimpels, het herstellen van volumeverlies of het opvullen van diepe rimpels

Behandelingen - ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Voor de ooglidcorrectie werken wij met een team van ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in onze kliniek in Breda. Een ooglidcorrectie kan bestaan uit een onderooglidcorrectie, een bovenooglidcorrectie, een combinatie van beiden of een bovenooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift.

Behandelingen -Liposuctie - benen

Liposuctie

Onze zeer ervaren artsen en plastisch chirurgen verwijderen het vet en herstellen de contouren van het lichaam op een veilige en doeltreffende manier. Onze artsen en chirurgen vertellen graag meer tijdens een vrijblijvend consultgesprek.

Behandelingen - Injectables - rimpels onder ogen

Gezicht

Stoort u zich aan een bepaald kenmerk in het gezicht en zou u dit graag veranderd zien, maar wel met behoud van uw eigen, natuurlijke uitstraling? Onze plastisch chirurgen helpen u graag. Tijdens een consult vertellen ze meer over de mogelijkheden en behandelingen.

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten

Bovenlichaam

Stoort u zich aan bijvoorbeeld uw borsten, uw buik of uw bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - liposuctie - binnenkant benen

Onderlichaam

Stoort u zich aan bijvoorbeeld uw billen, dijbenen of heeft u last van de grootte van uw schaamlippen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - Injectables - wangen opvullen

Huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidbehandelingen intensief samen met de huidtherapeuten van het HuidTherapeutisch Centrum Breda, al 25 jaar een begrip in Breda en omstreken. We hebben een ruim aanbod aan behandelingen.

Niet gevonden wat u zocht?

Stoort u zich aan een bepaald deel van uw lichaam, maar weet u niet precies welke behandeling hierbij hoort? Via onze behandelwijzer kunt u zonder problemen en binnen enkele stappen op zoek naar de geschikte behandeling voor u.

Behandelingswijzer

Waar stoort u zich aan?
Lichaam
Gezicht
Huid
Borsten
Mond
Ogen
Mannen

Veelgestelde vragen

Hiernaast staan de meest gestelde vragen. Heb je het antwoord op je vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul ons contactformulier in.

Maak een afspraak