Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Peeling

Een peeling voor een gladder huidoppervlak

Het woord peeling komt van het Engelse woord 'peel' dit betekent letterlijk pellen. Een peeling is een behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd. Er zijn verschillende goede redenen om een peeling te ondergaan, namelijk ouderdomsvlekken, fijne rimpels en lijntjes, een doffe, vale en droge huid, acné, acné littekens, een vette huid, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, zonschade aan de huid en huidveroudering. Na een peeling krijgt uw huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

Meer informatie

Resultaat van een peeling

Peeling ZO Skin   Peeling ZO Skin 
            Voor de peeling                                 Na de peeling

  
            Voor de peeling                                     Na de peeling                               

Het effect van een peeling is direct zichtbaar. De behandeling duurt gemiddeld 20-30 minuten. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar u kunt wél een tintelend gevoel ervaren. Hoe langer de peeling op uw gezicht blijft zitten, hoe hoger het rendement. Uiteraard is dit afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid. Gemiddeld zal de peeling drie tot vier minuten inwerken. Afhankelijk van het type peeling kan de huid de daaropvolgende dag rood verkleuren. Na twee á drie dagen zal uw huid licht gaan vervellen (bij een lichte peeling) of uitgebreider vervellen (bij een meer intensieve peeling). Het is belangrijk uw aangepaste huidverzorging consequent toe te passen voor een optimaal herstel van de huid. Uw huid verdient rust na de behandeling en uw huidtherapeut zal samen met u bekijken wat de beste nazorg is.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om en persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.


Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor deze behandeling? Bel dan naar 076-542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De behandeling

Samen met uw huidtherapeut gaat u kijken wat de beste peeling voor u is. Er zijn diverse soorten peelings mogelijk zoals alphahydroxyzuren (AHA’s) beter bekend als fruitzuren. Dit is een combinatie van verschillende zuren die voornamelijk wordt toegepast bij een acne-gevoelige huid, rokershuid, oppervlakkige acnelittekens en het verminderen van fijne lijntjes. Daarnaast is er de peeling op basis van salicylzuur, melkzuur en citroenzuur (ZO® ossental facial stimulator peel van ZO® SKIN HEALTH). Deze peeling stimuleert de celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon, structuur en helderheid. Onze huidtherapeuten werken ook met de ZO® medical 3-step stimulation peel. Dit is een peeling op basis van een mix van hoog geconcentreerde zuren. De peeling is geschikt voor alle huidtypen en kleuren en kan elke drie tot vier weken worden herhaald. Speciaal ontwikkeld voor acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidstructuur en poriën en een vale huidtoon. Om het rijtje compleet te maken behoort de ZO® controlled depth peel ook tot de mogelijkheden. Dit is een peeling op basis van TCA (trichloorazijnzuur). TCA dehydrateert de huidcellen vanaf de oppervlakte waardoor de huid gaat vervellen. Wanneer de huid vervelt, onthult zich een nieuwe laag onbeschadigde huid met een gladdere structuur en een meer gelijkmatige huidtoon. Alle bovenstaande peelings zijn alleen voor professioneel gebruik in de kliniek, door een getrainde huidtherapeut of arts.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor een peeling?

  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3;
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten peeling

Pumpkin peel € 75,-
Salicylzuur peel € 95,-
3-step peel  € 350,-
Controlled depth peel  450.00

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de huidtherapeut u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076-542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Huidtherapeuten

B. den Reijer

B. den Reijer

Huidtherapeut

Breda
A. Huijbregts-Keulaars

A. Huijbregts-K...

Huidtherapeut

Breda

Ervaringen peeling

Een gezonde gloed na een peeling
‘Na de peeling heeft mijn huid haar gezonde gloed weer terug!’
Een gezonde gloed na een peeling, Annemarie
Peeling
‘Ik heb weer een gezonde en stralende huid.’
Peeling, Anoniem
Peeling bij acne littekens
‘Mijn littekens zijn door de behandeling echt afgenomen!’
Peeling bij acne littekens, Yvon