Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Zevenaar

Een ooglidcorrectie is een mooie oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Deze geven vaak een vermoeide blik of verdrietige uitstraling en kunnen tot hoofdpijn- en vermoeidheidsklachten leiden.

Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en open blik

Als gevolg van ouderdom krijgen velen te maken met hangende oogleden, laaghangende wenkbrauwen, wallen onder de ogen. Het gevolg hiervan is vaak een vermoeid, verouderd of verdrietig uiterlijk. Naast deze cosmetische klachten kunnen er ook fysieke klachten ontstaan zoals hoofdpijn of vermoeidheidsklachten. Met een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift worden deze klachten verholpen en krijgt u weer een frisse oogopslag.

Ooglidcorrectie Zevenaar

Velen uit de omgeving van Zevenaar zijn sinds 2010 bij ons behandeld aan hun ogen. Ook u kunt een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend consult met een van onze plastisch chirurgen. U kunt voor de deur van de kliniek gratis en discreet parkeren. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Zevenaar en omgeving graag naar onze kliniek af.

Resultaat van een ooglidcorrectie

Natuurlijk bent u benieuwd naar het resultaat van een ooglidcorrectie. Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek.

Boven en onderooglidcorrectie - ooglidcorrectie
Voor
Na boven en onderooglidcorrectie
Na
Grauwmans - bovenooglidcorrectie - voor
Voor
Grauwmans - bovenooglidcorrectie - na
Na
Guido - bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - voor
Voor
Guido - bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - na
Na
Bekijk meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Doordat ooglidcorrecties tot ons specialisme behoren is de opgebouwde ervaring (sinds 2010) op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Zevenaar

Iedere kliniek in en nabij Zevenaar hanteert zijn eigen prijzen voor een ooglidcorrectie. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van de kunde en ervaring van de plastisch chirurg en het team dat de plastisch chirurg ondersteunt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen die wij in onze kliniek hanteren. Prijzen zijn voor beide ogen en inclusief de controles.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep in termijnen betalen?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen of wilt u het in termijnen betalen? Dat kan. U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt dan in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Veel gestelde vragen ooglidcorrectie Zevenaar

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Omdat wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen en ok-assistentes. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Zevenaar weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie, ooglidcorrectie bovenste oogleden, ooglidcorrectie, ooglidcorrectie Zevenaar

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Gratis consult