Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Veldhoven

Een ooglidcorrectie is een mooie en dankbare oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Wij ontvangen veel mensen uit Veldhoven en omgeving die bij ons behandeld willen worden aan hun oogleden.

Een ooglidcorrectie voor een frisse en open blik

Teveel huid rondom de ogen is een veel voorkomende klacht bij mannen en vrouwen die richting de 40 of 50 gaan. Het gevolg zijn hangende oogleden of  wallen onder de ogen. Ook donkere kringen onder de ogen komen veel voor. Hierdoor kunt u er vermoeid en niet uitgeslapen uit zien. Een ooglidcorrectie verhelpt de klachten en brengt uw frisse blik weer terug. Wij hebben gespecialiseerde plastisch chirurgen voor ooglidcorrecties. Samen met u bekijkt één van onze plastisch chirurgen of u een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of wenkbrauwlift nodig heeft. Door hun ervaring weten onze plastisch chirurgen steeds weer een zeer mooi en natuurlijk resultaat te realiseren. Vele mensen gingen u voor.

Ooglidcorrectie Veldhoven

Komt u uit Veldhoven of omgeving en overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen op slechts 40 minuten rijden vanuit Veldhoven. U kunt voor de deur gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij vanuit Veldhoven goed bereikbaar. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel Nederland en België graag naar onze kliniek af.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het littekentje niet zichtbaar zal zijn.

Ooglidcorrectie en wenkbrauwlift voor - Gido
Voor
Na de ooglidcorrectie en wenkbrauwlift Gido
Na
Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht -cooglidcorrectie
Na
Hangende oogleden voor
Voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie na - Tonny
Na
Bekijk veel meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic is dit het geval!

Prijzen ooglidcorrectie Veldhoven

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Veldhoven weten velen ons te vinden. U kunt ervaringen van anderen vinden op kliniekervaringen.nl en Zorgkaart Nederland.

Gratis consult?

Gratis consult of videoconsult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Gratis consult