Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Gouda

Een ooglidcorrectie is een mooie oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen. Deze kunnen zorgen voor een vermoeid of verdrietig uiterlijk en kunnen tot hoofdpijn- en vermoeidheidsklachten leiden.

Een ooglidcorrectie geeft uw open en frisse blik terug

Hangende oogleden, zware oogleden of wallen onder de ogen zorgen bij zowel mannen als vrouwen voor een vermoeide blik. Wanneer u hier last van heeft biedt een ooglidcorrectie een zeer mooie en dankbare oplossing. Tijdens deze plastisch chirurgische ingreep verwijdert de plastisch chirurg uw wallen of hangende oogleden. Het gevolg: een frisse en open blik.

Komt u uit Gouda en overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen op slechts 50 minuten rijden vanuit Gouda. U kunt voor de kliniek gratis en discreet parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij vanuit Gouda goed bereikbaar.

Resultaat van een ooglidcorrectie

Hieronder ziet u verschillende foto’s van cliënten die bij ons behandeld zijn. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het litteken niet zichtbaar zal zijn.

Ooglidcorrectie voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie na - Tonny
Na
Hangende oogleden en wallen voor
Voor
Hangende oogleden en wallen na
Na
Ooglidcorrectie Jeroen voorfoto
Voor
Resultaat ooglidcorrectie Jeroen
Na
Bekijk meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of de Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring met ooglidcorrecties. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Gouda

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep in termijnen betalen?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over de prijs

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek in Breda. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Gouda weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie Gouda

 

 

 

 

Ooglidcorrectie Gouda

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Gratis consult