Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Maarten Doornaert

Maarten  Doornaert BIG: 19919595501

'Maarten Doornaert, plastisch chirurg'

Plastisch chirurg Maarten Doornaert is plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg in Belgie en Nederland. Aan de Universiteit in Gent haalde Maarten Doornaert het diploma 'Master in de Genees-, Heel- en Verloskunde met Grote Onderscheiding'. Vervolgens kreeg hij een jaar opleiding in de inwendige geneeskunde aan het Heilig Hart Ziekenhuis in Roeselare (huidige AZ Delta), en drie jaar opleiding in de algemene heelkunde in het OLV in Aalst.
Vervolgens wijdde Maarten Doornaert een jaar aan onderzoek in autologe vettransplantatie, lipofilling en tissue engineering aan de Universiteit in Gent. Dit onderzoek leidde tot verschillende internationale publicaties en spreekbeurten. Zijn opleiding Plastische Chirurgie volgde hij in het UZ Gent onder leiding van Professor Dr. Stan Monsrtey. Hij had het voorrecht te kunnen leren van Prof. Monstrey en andere internationaal gerenommeerde experts zoals Prof. Dr. Phillip Blondeel, Prof. Dr. Moustapha Hamdi, Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt, Dr. Nathalie Roche, en Dr. Filip Stillaert, met wie hij steeds een uitstekende band onderhield. Tijdens de opleiding werden alle facetten van de plastische chirurgie grondig getraind. In het bijzonder borstchirurgie, zowel cosmetisch als reconstructief met de meest geavanceerde microchirurgische technieken (o.a. DIEP flap), lipofilling en algemene reconstructieve heelkunde werden benadrukt. Hij vervolledigde deze opleiding met talrijke congressen in binnen- en buitenland. Hij is staflid aan het Sint-Elizabeth Ziekenhuis te Zottegem. Daarnaast voert hij een privé-praktijk in Gent. Hij blijft verbonden aan de Universiteit Gent en de Vakgroep Heelkunde aan het UZ Gent voor verder zetten van het onderzoek in lipofilling. Voor ABC Clinic voert Maarten Doornaert de liposucties, lipofillings, bilvergrotingen (eigen vet) en bilvergrotingen met implantaten uit. Daarnaast houdt hij zich bezig met plastisch chirurgische ingrepen als de buikwandcorrectie, bovenooglidcorrectie, borstlift en borstvergroting. U kunt bijMaartenDoornaert terecht op dinsdagen.

Bilvergroting, liposuctie en borstvergroting als aandachtsgebieden

Maarten Doornaert is in Nederland ingeschreven in het BIG-register en is ook als plastisch chirurg erkend in Nederland (RGS). Daarnaast is hij aangesloten bij de Royal Belgium Society of Plastic Surgey.
Dokter Doornaert is vanaf 2.30 zichtbaar in het item met de liposculpture van de buik en onderkin.

Terug naar de vorige pagina