Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage voor een versnelde afvoer van het lymfevocht

Wanneer u last heeft van vochtophopingen kan manuele lymfredrainage een goede oplossing bieden. Manuele lymfredrainage is een zachte massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden. Vochtophopingen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Mogelijke oorzaken zijn een liposuctie behandeling, trauma, een operatie in het algemeen en specifieke operaties waarbij lymfeknopen worden verwijderd, hart- nier- en vaatziekten, gebruik van bepaalde medicatie en te weinig of geen beweging.

Meer informatie

Resultaat van een manuele lymfedrainage

Het effect van een manuele lymfedrainage is per persoon verschillend. De beste resultaten worden verkregen na een intensieve start van de behandeling. Dit betekent dat de huidtherapeut u in het begin drie tot vijf keer per week wilt behandelen.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor deze behandeling? Bel dan naar 076-542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De behandeling

Manuele lymfedrainage is een zachte massage van de huid, die vaak wordt toegepast na een liposuctie behandeling. De massage wordt uitgevoerd met zachte afvoerende bewegingen in de richting van het hart. Door deze bewegingen ontstaat een versnelde afvoer van het lymfevocht, waardoor de uitwisseling van afvalstoffen en voedselnutriënten weer kan plaatsvinden. Na de manuele lymfedrainage wordt meestal ook compressietherapie toegepast. Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten. De beste resultaten worden verkregen na een intensieve start van de behandeling. Dit betekent dat u in het begin drie tot vijf keer per week een behandeling ondergaat. De duur van de totale behandeling is afhankelijk van een aantal factoren en verschilt per persoon. Samen met uw huidtherapeut wordt er een plan van aanpak gemaakt.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor een manuele lymfedrainage?

  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 400 beoordelingen);
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Prijzen behandeling

Manuele lymfedrainage Vanaf € 45,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de huidtherapeut u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076-542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Huidtherapeuten

B. den Reijer

B. den Reijer

Huidtherapeut

Breda
A. Huijbregts-Keulaars

A. Huijbregts-K...

Huidtherapeut

Breda

Ervaring manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage na ooglidcorrectie
‘Door de manuele lymfedrainage namen mijn gezwollen ogen snel af’
Manuele lymfedrainage na ooglidcorrectie, Anoniem
Manuele lymfedrainage
‘Na iedere behandeling ging mijn herstel met stappen vooruit’
Manuele lymfedrainage, Anoniem