Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie rugvet

Een mooie rug en BH-band met liposuctie

Een mooie rug voor een bikini
Veel mensen hebben last van lokale vetophopingen op de rug. Met name de onderrug, het gebied rond de oksels en BH-band zijn hier gevoelig voor. En dat teveel aan vet laat zich maar moeilijk weg trainen of diëten. Dankzij moderne technieken biedt een liposuctie of liposculptuur behandeling nu een goede en definitieve oplossing. Het teveel aan vet op de rug wordt weggezogen en u kunt met een gerust hart uw zwembroek of bikini weer aan.

Meer informatie

Resultaten liposuctie

Voor Rug voor liposuctie behandeling
Na Rug na liposuctie behandeling
Liposuctie van de rug?
VoorRug voor liposuctie behandeling
NaRug na liposuctie behandeling
Rugvet verwijderen?
VoorRug voor liposculpture behandeling
NaRug na liposculpture behandeling
Rugvet verwijderen?
VoorVoor liposuctie rug
NaNa liposuctie rug
Rugvet verwijderen?
VoorRug voor liposuctie behandeling
NaResultaat liposuctie van de rug

Na afloop van de liposuctie of liposculptuur zult u wat last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Als dit ongemak na een aantal dagen gaat afnemen, zal het eerste resultaat van de liposuctie zichtbaar worden. Houdt u er wel rekening mee dat het twee tot drie maanden duurt voor het definitieve effect bereikt is. Pas dan is uw lichaam helemaal hersteld en zijn de nieuwe contouren van uw rug blijvend gevormd.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie

Een liposuctie behandeling van de rug bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over de liposuctie van de rug? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de rug

Natuurlijk kan overgewicht een oorzaak zijn van plaatselijke vetophopingen op de rug. Maar vaak spelen ook erfelijke factoren een rol. Lukt het u niet die overtollige kilootjes kwijt te raken, dan is een liposuctie van de rug een goed alternatief. Lokaal wordt het overschot aan vetcellen verwijderd en de mooie contouren van de rug worden hersteld. Het resultaat van de behandeling is blijvend; het teveel aan vet komt niet meer terug.

De liposuctie behandeling

Liposuctie benen Liposuctie


Een liposculpture behandeling van de rug wordt in de kliniek in Breda uitgevoerd en neemt ongeveer 60 minuten in beslag. De ingreep is in twee fasen verdeeld. In de eerste fase maakt de cosmetisch arts enkele minuscule incisies in de rug en spuit een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof in. Na ongeveer 20 minuten start het tweede deel van de behandeling. Nu wordt via dezelfde sneetjes een canule ingebracht die vibreert. De lokale vetcellen worden eerst zacht en vloeibaar gemaakt en daarna afgezogen.

Na afloop van de behandeling zult u een paar dagen rustig aan moeten doen. We adviseren u onze richtlijnen voor de periode na de ingreep goed op te volgen. Dit zal het uiteindelijke resultaat alleen maar ten goede komen. Na de liposuctie komt u meerdere keren naar de kliniek in Breda voor nacontroles. 

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de rug?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Liposuctie kosten

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie rug € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Liposuctie ervaringen

Liposuctie maag, rug, flanken
‘Een betere ervaring dan een reeds gesloten kliniek!’
Liposuctie maag, rug, flanken, Dhr. C.A. van Leuken
Liposuctie rug en meer Hilda
‘Ik vond het een enorme stap om dit te gaan doen’
Liposuctie rug en meer Hilda, Liposuctie of liposculptuur
Anoniem
‘De algehele ervaring met de ABC Kliniek was bijzonder goed!’
Anoniem, Behandeling: liposuctie flanken en rug in Breda
Liposuctie bij ABC Clinic
‘ABC Clinic levert kwaliteit.’
Liposuctie bij ABC Clinic, Anoniem
Liposuctie rug
‘Een aanrader!’
Liposuctie rug, Anoniem
Liposuctie van de rug
‘Mooie slanke rug als resultaat!’
Liposuctie van de rug, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!