Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie bovenbenen

Mooie bovenbenen met liposuctie

Bovenbenen om trots op te zijn
Niet tevreden met uw bovenbenen? U stoort zich aan het teveel aan vet en krijgt het maar niet weg, hoeveel u ook traint of afvalt? 
Een liposculptuur of liposuctie van de bovenbenen is dan de oplossing! Het vet wordt definitief weggenomen en u bent voor altijd verlost van uw probleem aan de bovenbenen.


Meer informatie

Resultaat van de liposuctie

Als gevolg van de liposculpture zult u last krijgen van spierpijn, zwellingen en blauwe plekken. Dit is een normaal verschijnsel en zal in de loop van de week afnemen. Het eerste effect van de liposuctie wordt nu ook al zichtbaar. Toch zal het nog enige tijd duren voor het definitieve resultaat van de ingreep daar is. Houdt u rekening met een periode van ca. drie tot zes maanden.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie?

Een liposuctie behandeling van de bovenbenen bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van de bovenbenen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

Liposculpture van de bovenbenen

Het ontstaan van overtollig vet op de benen kan meerdere oorzaken hebben. Gezond eten en voldoende beweging zijn uiteraard van invloed. Maar ook onze genen en hormoonhuishouding spelen een rol. Helaas zijn dat factoren die zich moeilijk laten beïnvloeden. Een liposuctie behandeling van de bovenbenen is dan ook een heel dankbare ingreep. Het teveel aan vet wordt weggezogen en dankzij het liftende effect van de liposuctie worden de mooie contouren hersteld.

De liposuctie behandeling

Liposuctie bovenbenen Liposuctie


Een liposuctie van de bovenbenen begint met het verdoven van de te behandelende zone(s). De cosmetisch arts of plastisch chirurg maakt enkele minuscule incisies en spuit een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd kan de ingreep vervolgd worden. Nu wordt via dezelfde incisies een canule ingebracht. Dit kleine buisje dat licht vibreert zorgt ervoor dat het vet, nadat het zacht en vloeibaar gemaakt is, vlot weggezogen kan worden.

Na afloop van de liposuctie zal de cosmetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet er weggenomen is. Voor u naar huis gaat, ontvangt u van ons enkele richtlijnen rond de nazorg. Deze zullen uw herstel en het uiteindelijke resultaat van de ingreep ten goede komen. Na de ingreep volgen er meerdere nacontroles in de kliniek in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de bovenbenen?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Kosten liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie bovenbenen € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen liposculpture

Liposculpture 4 zones
‘Al met al een positieve ervaring, fijne clinic !!’
Liposculpture 4 zones, Liposculpture vier zones
Liposuctie bij ABC Clinic
‘Het personeel is allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. ’
Liposuctie bij ABC Clinic, Liposculpture door drs. de Mahieu
Liposculptuur
‘Ik ben zeer tevreden, de behandeling verliep voor mij heel ontspannen’
Liposculptuur, Mevrouw Aernout Liposculptuur
Liposculpture benen
‘Voel me nu al fijn en ben erg benieuwd naar het eindresultaat!’
Liposculpture benen, Behandeling: liposculpture uitgevoerd door drs. Cedric de Mahieu.
Liposuctie benen met lipofilling billen
‘Het eindresultaat is over 3 maanden! Het ziet er nu al goed uit.’
Liposuctie benen met lipofilling billen, Liposculpture met lipofilling uitgevoerd door drs. de Mahieu
Liposuctie benen
‘Mooi de zomer in!’
Liposuctie benen, Professionele indruk van het personeel
Online afspraak maken? Klik hier!