Totaal
9.0
860 reviews

Kleine borsten

Vindt u uw borsten te klein? Of hebben uw borsten wat volume verloren door zwangerschap of gewichtsverlies? Misschien voelt u zich daardoor onzeker of minder vrouwelijk? Een borstvergroting biedt een mooie en natuurlijke oplossing.

Een borstvergroting bij kleine borsten

Een borstvergroting kan u zeker helpen wanneer u kleine borsten heeft waar u zich aan stoort. Met mooie volle borsten voelt u zich meteen weer op en top vrouw!

Zijn uw borsten sterk doorgezakt (hangborsten) dan is een borstlift een beter alternatief. Deze behandeling wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Onze artsen maken enkel gebruik van de veiligste implantaten (o.a. Natrelle en Mentor). Verder wordt er tijdens het consult met de plastisch chirurg en anesthesist 3D-software gebruikt zodat u alvast kunt zien hoe deze behandeling bij u uit gaat pakken.

Wat is het resultaat van een behandeling bij kleine borsten?

Een borstvergroting leidt eigenlijk altijd tot een mooi resultaat en behoort daarmee tot de mooiste ingrepen van de esthetische plastische chirurgie. De meeste vrouwen zijn er ongelooflijk gelukkig mee.

behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting Breda voor
Voor
Borstvergroting Breda na
Na
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting na
Na

Wat kost een behandeling van kleine borsten?

Behandeling Prijs
Consult€50,-
Ronde prothesevanaf€4200,-
Anatomische prothesevanaf€4700,-

De prijs is inclusief een overnachting in het ziekenhuis.

Een consult is echt noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstvergroting. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €50,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Ik wil een consult inplannen

Hoe verloopt de behandeling van kleine borsten?

Voor een borstvergroting moet u onder volledige narcose gebracht worden. Vervolgens maakt de plastisch chirurg een incisie. Afhankelijk van de situatie zal dit onder de oksel, op de rand van de tepelhof of in de borstplooi zijn. Via dit sneetje maakt de chirurg eerst plaats voor de implantaten.

Het implantaat kan onder het klierweefsel of onder de grote borstspier worden geplaatst. Een combinatie is ook mogelijk (dual plane). Daarna wordt de wond gehecht en blijft u nog een nachtje in het ziekenhuis.

Hoe verloopt het herstel en de nazorg?

Na de behandeling moet u een nachtje in het ziekenhuis blijven. Uw lichaam heeft enige tijd nodig om helemaal te herstellen. De eerste dagen na de behandeling kunnen wat pijnlijk zijn. Met paracetamol kunt u dit goed onder controle houden. Verder kunnen uw borsten een tijdje wat gespannen aanvoelen. Na twee tot drie maanden is dit ongemak achter de rug en hebben uw borsten hun definitieve contouren gekregen.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg?

Bij ABC Clinic bekijken we vooraf goed of het vergroten van uw borsten het juiste resultaat zal opleveren. Dit doen we tijdens een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van de behandeling en beantwoordt al uw vragen. Tijdens het consult zijn er mogelijkheden om een 3D-scan van het resultaat van de borstvergroting te bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden van een borstvergroting bij kleine borsten? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Ik wil graag een consult inplannen
Blijven er littekens achter na een borstvergroting?

Doordat er slechts kleine incisies gemaakt worden, zullen deze voor kleine littekens zorgen die daardoor onopvallend zijn. Daarnaast veranderen de littekens naar verloop van tijd steeds meer in de eigen huidskleur.

Hoeveel toename in volume kan in verwachten bij een borstvergroting met eigen vet?

De hoeveelheid aanwezig borstweefsel bepaalt hoeveel eigen vet achtergelaten kan worden per operatie. Hoe groter het volume van de bestaande borst, hoe meer vet getransplanteerd kan worden (lipofilling). Ongeveer 70% van het getransplanteerde volume vet blijft op langer termijn over. Om deze reden is het soms nodig om 2 of 3 behandelingen uit te voeren om de gewenste vergroting te behalen.

Is het resultaat van een borstvergroting blijvend?

De borsten kunnen blijven veranderen door zwaartekracht, veranderingen in het gewicht, het verouderingsproces en de hormoonhuishouding, zo ook na een borstvergroting. Een borstlift kan een oplossing bieden in het verouderingsproces. Sommige prothesen gaan een leven lang mee. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de prothesen. Het kan voorkomen dat er na tien jaar kapselvorming is, maar veelal is dit niet het geval. Daarnaast wordt er bij veel prothesen een garantie gegeven. Bij ABC Clinic werken wij uitsluitend met de kwalitatief beste protheses zoals Natrelle.

Is iedereen geschikt voor een borstvergroting met eigen vet?

Nee, enkel diegenen die voldoende vet hebben om te verplaatsen. Het vet moet ergens vandaan komen. Heb je weinig tot geen vet, dan zijn borstimplantaten het beste alternatief.

Kan ik borstvoeding geven na een borstvergroting?

Aangezien de plastisch chirurg zijn uiterste best doet om de melkklieren niet aan te tasten bij een borstvergroting, is dit zeker mogelijk. Er moet wel rekening worden gehouden met het risico op een eventuele aantasting van de melkklieren. De risico’s van een borstvergroting zullen tijdens een consult behandeld worden.

Wanneer kan ik weer werken na een borstvergroting?

De herstelperiode is afhankelijk van de intensiteit van het werk dat je doet. De eerste twee weken na de operatie zijn tillen, met de armen boven het hoofd strekken en bukken niet mogelijk. De plastisch chirurg kan hier meer over vertellen tijdens het consultgesprek.

Maak een afspraak