Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Overmatig zweten

Overmatig zweten stop je met Botuline toxine!

Transpireren of zweten is een van de belangrijkste manieren om ons lichaam te laten afkoelen. Echter, mensen die overmatig zweten (hyperhidrosis) zweten veel meer dan nodig is om die temperatuur te regelen. En dat levert vaak gevoelens van schaamte op. Gelukkig is er nu een zeer effectieve en veilige oplossing voor overmatig zweten. Door je oksels te behandelen met Botox of Azzalure ben je langdurig verlost van het overmatig zweten.

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor
Na
Voor
Na

Het resultaat van de ingreep wordt na twee tot zes dagen merkbaar. De ingespoten Azzalure blokkeert de zenuwuiteinden, waardoor het transpireren of zweten sterk zal verminderen. Dit effect houdt tot twaalf maanden aan. Daarna kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Een behandeling van overmatig zweten begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de cosmetisch arts je wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep eruitziet. Daarnaast heb je natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is het mogelijk om het overmatig zweten direct te behandelen. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wil je meer weten over de behandeling van overmatig zweten of hyperhidrosis? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De oorzaak van overmatig zweten

Overmatig zweten ontstaat meestal in de puberjaren. De oorzaak ervan is helaas niet altijd bekend. Soms kan een erfelijke factor ten grondslag liggen aan overmatig transpireren. Maar ook zaken als overgewicht, hormonale afwijkingen of het gebruik van medicijnen kunnen een rol spelen.

Gelukkig biedt een injectable behandeling nu uitkomst. Afhankelijk van het te behandelen gebied en de ernst van het probleem gebruiken we bij ABC Clinic injectables als Bocouture of Azzalure.

De behandeling

Met hulp van een heel fijn naaldje spuit de cosmetisch arts de Botuline toxine voorzichtig onder de huid. Dit op ca. 20 verschillende plaatsen, gelijkmatig verdeeld over de te behandelen zone. Een verdoving is niet nodig, de injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Een behandeling van zweetvoeten, oksels of handpalmen is in ca. 30 minuten achter de rug.

Video over Botox tegen overmatig transpireren

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van overmatig zweten?

Prijs behandeling overmatig zweten

Behandeling   Prijs
Consult 'overmatig zweten'   €0,-
Second opinion   €65,-
Behandeling tegen overmatig zweten 250 eenheden Azzalure €495,-
  375 eenheden Azzalure €742,50,-
* Dit is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid. Normaal volstaan 100 eenheden voor een behandeling.

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de behandeling tegen overmatig zweten. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen

Hyperhidrosis
‘Geen natte oksels meer!’
Hyperhidrosis, JK_overmatig-zweten_MW
Overmatig zweten
‘Heerlijk die droge oksels in de zomer’
Overmatig zweten, M.Jansen-overmatig-zwetende-oksels_MW
Overmatig zweten
‘Eindelijk kan ik mijn kleren langer aan dan één dag!’
Overmatig zweten, Anoniem
Heeft u last van overmatig zweten?
‘Het heeft mijn leven zo veranderd!’
Heeft u last van overmatig zweten?, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!