De kliniek

Botox oksels

Het klinkt misschien gek: Botox in de oksels… Maar Botox in de oksels kan goed helpen tegen overmatig zweten of transpireren in de oksels.

Overmatig zweten in de oksels verminderen

Zweten is een belangrijke manier van ons lichaam om af te koelen. Het is dus ook vrij normaal. Wanneer we last hebben van overmatig zweten (hyperhidrosis), zweten we veel meer dan noodzakelijk om de temperatuur van het lichaam te reguleren. Dit kan een gevoel van schaamte opwekken. Wat veel mensen niet weten is dat Botox een goede manier is om overmatig zweten in de oksels tegen te gaan.

De behandeling

Botuline toxine blokkeert de zenuwuiteinden van de zweetklieren, waardoor overmatig zweten sterk zal verminderen. Onze cosmetisch arts injecteert met een fijn naaldje de Botox voorzichtig op verschillende plaatsen onder de huid in de oksels. Een verdoving is bij de behandeling niet noodzakelijk. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan.

Het effect van een Botox-behandeling wordt na twee tot zes dagen merkbaar. Het optimale resultaat laat veertien dagen op zich wachten. Het resultaat houdt zes tot negen maanden aan. Daarna kunt u terugkomen voor een herhaalbehandeling.

De kosten van Botox in de oksels

De kosten van een Botox-behandeling in de oksels is geheel afhankelijk van uw klachten. De cosmetisch arts beoordeelt hoeveel injecties er noodzakelijk zijn naar aanleiding van een consultgesprek. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Overmatig zweten (oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-

Ervaringen met de behandeling

ABC Clinic snapt dat u het belangrijk vindt om ervaringen van anderen te lezen voordat u op consult komt. Veel cliënten die u voor zijn gegaan hebben een ervaring met de behandeling op onze website geplaatst. Mocht u nog aanvullende ervaringen willen lezen, dan kunt u kijken op kliniekervaringen.nl of klantenvertellen.nl.

Een consult bij ABC Clinic

Een consultgesprek bij ABC Clinic is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen stellen en zal de arts uitleggen wat de behandeling precies inhoudt. Een consultgesprek kunt u plannen via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak