Totaal
9.0
860 reviews

Loyaliteitskortingen voor fillers

Vaste cliënten worden beloond bij ABC Clinic

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met de veiligste FDA-goedgekeurde filler die er wereldwijd is: Restylane. Daarbij wordt u bij ons behandeld door ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen én hanteren wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Botox bieden wij aan tegen een vaste prijs van € 149,- per zone (de tweede en eventuele derde zone kosten € 129,-). Voor de Restylane fillers hebben we een loyaliteitsprogramma opgesteld. U profiteert als vaste client van kortingen die oplopen tot 10%. We werken dus niet met kortingen voor nieuwe cliënten. Dit mag overigens ook niet meer sinds 2018, lees hier het artikel wat daarover gaat.

Loyaliteitskorting fillers Korting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe vindt u een goede arts of kliniek voor injectables?

Wij adviseren altijd op zoek te gaan naar een kliniek die werkt met ervaren en gespecialiseerde artsen. Artsen die oog hebben voor natuurlijke resultaten en werken met goede producten die ze door en door kennen. De hand van de arts is zeer bepalend voor het resultaat van de behandeling. De hoeveelheid filler of Botox die nodig is, valt of staat met de deskundigheid of expertise van de arts. Zo kan een ervaren arts met 1 milliliter filler voor een beter en langduriger resultaat zorgen dan een andere arts die van hetzelfde product 2 of zelfs 3 milliliter gebruikt. Ook kunnen 20 eenheden Botox bij de ene arts meer resultaat geven dan 25 eenheden bij de andere arts. Een goede kliniek en arts zoeken loont!

  1. Wees kritisch bij de zoektocht naar een arts of kliniek. Bekijk onze checklist!
  2. Bent u tevreden over de behandeling maar ziet u elders een goedkopere aanbieding? Denk na voor u overstapt. Het resultaat van uw behandeling staat altijd voorop. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop. Daarbij zijn kortingen met een tijdsdruk sinds 2018 verboden!
  3. Switch binnen een kliniek niet te veel van arts. Wanneer u tevreden bent, blijf dan bij de betreffende arts. Iedere arts werkt namelijk weer anders. Vergelijk het met een bezoek aan de kapper. Een arts maakt zijn of haar eigen aantekeningen en kent uw huid het beste.

Benieuwd naar onze injectable-artsen?

Bij ABC Clinic werken we met een team van ervaren cosmetisch en esthetisch artsen. Daarnaast beschikken we over een internationale trainer en key opinion leader voor de filler Restylane en de botuline toxines Azzalure en Alluzience.

Maak een afspraak