De kliniek
Informatie

Wallen onder de ogen verwijderen met een ooglidcorrectie

De wallen onder je ogen geven je een vermoeide, wat bozige uitstraling. Ze kunnen ontstaan door stress, verkeerde voeding, slaapgebrek en je krijgt ze vaak ook als je een verdrietige of moeilijke tijd door hebt gemaakt. Door een onderooglidcorrectie zie je er al snel weer helemaal fris en fruitig uit.

Consult

Vrijblijvend consult onderooglidcorrectie tegen wallen onder de ogen?

Wanneer je overweegt om de wallen onder je ogen te laten verwijderen, heb je altijd eerst een consult met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens dit vrijblijvende consult kun je met al je vragen terecht en de plastisch chirurg bekijkt samen met jou of een onderooglidcorrectie de beste oplossing is tegen de wallen onder je ogen. Daarnaast zal de plastisch chirurg je uitleg geven over het verloop van de behandeling.

Meer weten over een behandeling bij wallen onder de ogen? Bel 076-542 34 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een behandeling van wallen onder je ogen?

Om wallen onder de ogen te behandelen wordt er bij ABC Clinic een onderooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Voorafgaand aan de behandeling zal de plastisch chirurg het teveel aan huid onder je ogen zorgvuldig aftekenen. Vervolgens worden er foto’s gemaakt. Aansluitend word je plaatselijk verdoofd en start de behandeling. Bij de onderooglidcorrectie wordt er een incisie gemaakt bij de wimperrand. Het litteken valt aan de binnenzijde van de ogen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat littekens zichtbaar blijven. Nadat de sneetjes zijn gehecht, kun je al snel de kliniek verlaten.

Nazorg en herstel

Hoe gaat het na een behandeling van wallen onder je ogen?

Na afloop van de onderooglidcorrectie kun je last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Geen  zorgen, deze zullen in de loop van de week langzaam verdwijnen.  Dan zal het eerste resultaat ook zichtbaar zijn. Na zeven dagen worden de hechtingen verwijderd. Als je pijn hebt mag je paracetamol gebruiken.

Drie maanden na de ooglidcorrectie kom je terug naar ABC Clinic voor een eindcontrole.

Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt je herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede:

  • Vermijd druk op je hoofd gedurende de eerste twee weken.
  • Gebruik tot twee weken na de behandeling geen make-up.
  • Laat de wonden niet nat worden.
  • Geen lichamelijke inspanning gedurende de eerste twee weken.
Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling van wallen onder je ogen?

Een behandeling om de wallen onder je ogen te verwijderen is een van de populairste behandelingen uit de plastische chirurgie. Wanneer de ongemakken verdwijnen, zal het eerst resultaat al zichtbaar worden. Na ongeveer twee tot drie maanden zijn je ogen volledig hersteld en is het definitieve effect bereikt.

Prijzen

Wat kost een behandeling van wallen onder je ogen?

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Onderooglidcorrectie€ 1.495,-
Boven- en onderoolidcorrectie€ 2.395,-
Bovenooglidcorrectie€ 995,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift€ 2.650,-

Een consult met de plastisch chirurg is noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over het resultaat van de onderooglidcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg je dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.  Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak bij ABC Clinic Breda.

Je onderooglidcorrectie betalen in termijnen? 
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.

Vrijblijvend consult