De kliniek

Lipofilling

Meer volume bij billen of borsten?

Vind je je billen te plat of je borsten wat klein? Ben je niet tevreden over een liposculpture waarbij er deukjes zijn ontstaan in buik of benen? Een lipofilling is een uitstekende manier om eigen vetweefsel te verplaatsen naar delen van het lichaam waar extra volume nodig is.

Prijzen

Lipofilling kosten

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Bilvergrotingvanaf€ 3.500,-
Drukkleding€ 135,-
Anesthesie€ 600,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te geven over de prijs van een lipofilling. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost € 35,-. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het  maken van een afspraak. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Je lipofilling betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.

Informatie

Mogelijk vind jij je billen te plat of vind je je borsten te klein. Wanneer je niet tevreden bent over je billen of borsten, dan kan een lipofilling een mooie oplossing bieden. Deze natuurlijke methode voor het vergroten van de billen of borsten wordt ook in Nederland steeds populairder.

Wat is lipofilling?

Bij lipofilling wordt vetweefsel verplaatst naar delen waar jij vindt dat extra volume nodig is. Bij een lipofilling start de plastisch chirurg of esthetisch arts met het inspuiten van een fysiologische zoutoplossing met verdovingsvloeistof. Na ene korte wachttijd zal de arts of chirurg een vibrerende kleine canule inbrengen en starten met het verwijderen van overtollige vetcellen. Dit vet wordt gereinigd en terug ingespoten op de plaatsen waar dit volgens jou nodig is.

Mogelijkheden

Lipofilling borsten

Omdat een lipofilling van de borsten met zeer kleine canules gebeurt, is het voordeel dat er geen littekens achterblijven. Na een lipofilling van de borsten is het eerste effect direct zichtbaar. Wel is het belangrijk er rekening mee te houden dat de huid nog wat gezwollen en opgezet is en dat de hoeveelheid ingebrachte vetcellen nog zal afnemen.

Ongeveer drie maanden na de ingreep is het definitieve resultaat zichtbaar. Na de behandeling kan je je de eerste week wat stijf voelen door de liposuctie-behandeling. Daarnaast zal je wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Na tien dagen is dit ongemak verdwenen.

Lipofilling billen

Een lipofilling van de billen zorgt voor ene mooi en natuurlijk resultaat. Na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Wel is het de eerste weken afwachten of al het verplaatste vet blijft zitten. Na de ingreep zal je last hebben van blauwe plekken, zwellingen en zal de huid wat gespannen aanvoelen. Op de plaatsen waar het vet is weggenomen ontstaan zwellingen. Deze houden acht tot tien dagen aan.

Na de behandeling mag je op de dag van de behandeling in de kliniek gewoon zitten. Wanneer je de kliniek verlaat, moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten mag dit maximaal vijftien minute. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’ om de filling niet te belasten. Na een week kan je weer op je billen gaan zitten.

Consult

Bij ABC Clinic starten we een lipofilling altijd met een vrijblijvend consult.  De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt je wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een lipofilling en beantwoordt graag je vragen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van lipofilling? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Ervaringen

Lipofilling ervaringen

Al veel cliënten zijn jou voorgegaan met een lipofilling. Op kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl lees je verschillende lipofilling ervaringen van onze cliënten. Ook onder aan deze pagina zijn verschillende ervaringen te lezen. Ook van een lipofilling van de billen en van de borsten zijn ervaringen leesbaar.

Herstel na lipofilling

Ook na de ingreep wordt er veel aandacht besteed aan het herstel. Een goede nazorg na de behandeling is erg belangrijk voor het herstel en het uiteindelijke resultaat van de behandeling. Je ontvangt van ons duidelijke richtlijnen voor de herstelperiode. Heb je toch nog vragen of maak je je zorg? Dan kan je ons altijd bereiken.

In de eerste 48 uur na de lipofilling kunnen de wondjes nog nalekken. Dit is een normaal gevolg van de liposuctie als gevolg van het inbrengen van de vloeistof. Daarnaast kan je last krijgen van zwellingen, blauwe plekken en stijfheid. Dit ongemak zal na een dag of drie langzaam afnemen.

Wij adviseren altijd om na de behandeling een elastische panty te dragen op de plaatsen waar de liposuctie plaats heeft gevonden. De eerste week draag je deze dag en nacht, de vijf weken daarna alleen overdag. De eerste dagen zal je rustig aan moeten doen. Intensief sporten is na vier weken weer mogelijk.

Het definitieve resultaat van de lipofilling is zichtbaar na drie maanden.

Resultaat

Lipofilling voor en na

Onder aan de pagina zijn foto’s te vinden van cliënten voor en na een lipofilling-behandeling. Op de na foto’s van de lipofilling behandeling is een duidelijke toename te zien en een mooie vergroting van de billen. Het resultaat van een lipofilling is blijvend. Wel blijven de borsten en billen in verhouding met het lichaam. Omdat er lichaamseigen materiaal is gebruikt voor het opvullen van de borsten of billen, zal de grootte ook meegroeien of mee afnemen met het aankomen of verliezen van gewicht. Het aantal vetcellen in de borsten of billen blijft gelijk, maar de vetcellen slaan meer of minder vet op wanneer je aankomt of afvalt.

Bekijk resultaten
Prijzen

Lipofilling kosten

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Bilvergrotingvanaf€ 3.500,-
Drukkleding€ 135,-
Anesthesie€ 600,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te geven over de prijs van een lipofilling. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost € 35,-. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het  maken van een afspraak. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Je lipofilling betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.

Foto's van behandeling

Lipofilling van de billen

behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
na
Het resultaat van een lipofilling van de billen
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
na
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na

Lipofilling van de billen

Het resultaat van een lipofilling van de billen

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet zitten na een lipofilling van de billen?

Wanneer je een lipofilling hebt ondergaan mag je op de dag van de behandeling bij ons in de kliniek eerst gewoon zitten. Vanaf het moment dat je de kliniek verlaat moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten, mag dit maximaal vijftien minuten. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast je de filling niet. Na de eerste week kan je gewoon weer op je billen gaan zitten.

Is een behandeling voldoende bij lipofilling van de borsten?

Het resultaat van een lipofilling is niet voor 100% te garanderen. Het lichaam breekt een deel van het ingespoten vet na de behandeling af. Vooraf is hierdoor is niet te zeggen hoeveel van het ingespoten vet weer zal verdwijnen. Wanneer het lichaam, onverwachts, veel vet afbreekt kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn om dit weer aan te vullen.

Waarom kiezen mensen voor een lipofilling-behandeling in plaats van implantaten?

Er zijn meerdere redenen waarom mensen de voorkeur geven aan een lipofilling-behandeling. Een van de belangrijkste redenen is dat bij een lipofilling-behandeling dubbel voordeel wordt behaald: er wordt vet verwijderd bij een deel van het lichaam waar dit ongewenst is, vervolgens wordt dit ongewenste vet gebruikt om een deel van het lichaam op te vullen en juist mooier te maken. Daarnaast vinden sommigen het niet prettig om ander materiaal dan lichaamseigen materiaal in het lichaam te hebben.

Wat zijn de risico’s bij een lipofilling van de billen?

Risico’s komen bij een lipofilling van de billen bijna niet voor wanneer deze door een ervaren arts wordt uitgevoerd. In enkele gevallen kan er een infectie of een nabloeding optreden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je wat last krijgt van duizeligheid door een vochttekort. Om een goed herstel te bevorderen raden wij altijd aan voor en na de ingreep te stoppen met roken en de adviezen met betrekking tot de nazorg goed op te volgen.

Zijn er littekens zichtbaar na de lipofilling-behandeling?

De littekens na een lipofilling-behandeling zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine incisies te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

Hiernaast staan de meest gestelde vragen. Heb je het antwoord op je vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend consult