De kliniek

Lipofilling billen

Wilt u natuurlijke volle billen?

Heeft u niet zo’n volle billen als u eigenlijk zou willen? Met lichaamseigen vetweefsel kunnen we uw billen opvullen. Ergens op uw lichaam, bijvoorbeeld bij de buik of de bovenbenen, wordt vet weggenomen, waarna de vetcellen in de billen worden ingebracht.

Lipofilling van de billen voor een natuurlijke bilvergroting

Een kwestie van you win some, you lose some. Een bilvergroting met eigen vet heet lipofilling en kan ook op andere plaatsen van het lichaam worden toegepast. Het voordeel van een lipofilling van de billen is dat het geen littekens achterlaat.

Een ander voordeel is de minimale kans op complicaties, omdat er met lichaamseigen materiaal wordt gewerkt. Een belangrijke voorwaarde is het beschikken over voldoende lichaamseigen vet. Zo niet, dan vormt een bilvergroting met implantaten een goed alternatief.

Bij de bilvergroting kan het voorkomen dat er twee behandelingen nodig zijn, omdat het niet vooraf met zekerheid te stellen is hoeveel van het verplaatste vet daadwerkelijk blijft zitten. Dit wordt tijdens een consult met de esthetisch arts of plastisch chirurg besproken. Een mogelijk alternatief is een bilvergroting met implantaten.

Voor en na foto’s lipofilling billen

Een bilvergroting met lipofilling zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Het definitieve effect is pas na enkele weken bereikt en het is de eerste weken afwachten of al het verplaatste vet ook daadwerkelijk blijft zitten.

Na drie maanden is het definitieve eindresultaat zichtbaar. Bij ongeveer 30 procent van de behandelingen met lipofilling kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na

Wat kost een lipofilling van de billen?

Behandeling Prijs
Consult€35,-
Lipofilling billenvanaf€3500,-
Drukkleding€135,-
Anesthesie€600,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de lipofilling van de billen. Deze is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld moet worden voor het gewenste resultaat van de bilvergroting. Daarvoor moet de esthetisch arts of plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult in Breda is vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe gaat een lipofilling van de billen?

Een lipofilling van de billen start altijd met een liposuctie om het vet te verwijderen dat nodig is voor de lipofilling. De esthetisch arts of plastisch chirurg maakt op een afgesproken plek een kleine incisie en spuit een fysiologische zoutoplossing met verdovingsmiddel in.

Na een korte wachttijd van enkele minuten zal via dezelfde sneetjes een vibrerende kleine canule ingebracht worden en wordt het vet weggezogen. Dit vet wordt vervolgens gereinigd en terug gespoten op de plaatsen waar dat nodig is.

Hoe gaat de nazorg van een lipofilling van de billen?

Na de behandeling zult u last hebben van blauwe plekken en zwellingen en kan de huid licht gespannen aanvoelen. Op de plaatsen waar vet is weggenomen (liposculpture) ontstaan zwellingen die acht tot tien dagen kunnen aanhouden. Om vochtophopingen zoveel mogelijk te beperken, adviseren we u manuele lymfedrainage te ondergaan bij een van onze huidtherapeuten of bij een huidtherapeut bij u in de buurt.

We adviseren de eerste dagen na de behandeling rustig aan te doen. Sporten of zwaar lichamelijk werk is weer mogelijk na ongeveer vier weken.

Lipofilling billen

Waar vindt de behandeling plaats?

Op het gebied van lipofilling en liposuctie werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert. Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel:

SpecialistConsultBehandeling
Maarten DoornaertBredaAntwerpen
Guido DolmansBredaBreda
Thijs de WitBredaBreda
Wilfred KolkmanBredaBreda

Vrijblijvend consult voor een lipofilling van de billen?

Bij ABC Clinic starten we een lipofilling van de billen altijd met een vrijblijvend consult. De esthetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een bilvergroting met eigen vet (of eventueel implantaten) en beantwoordt graag al uw vragen.

Meer weten over lipofilling van de billen? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Online inplannen
Maak een afspraak