Fillers Zoetermeer

Heeft u last van volumeverlies in het gezicht of heeft u nooit zo’n volle lippen gehad als u zelf graag zou zien? ABC Clinic in Zoetermeer is gespecialiseerd in behandelingen met fillers.

Wat zijn fillers?

ABC Clinic werkt voor de fillers in Zoetermeer met Restylane. Dit is een filler op basis van hyaluronzuur en leent zich perfect om volumeverlies op te lossen, rimpels op te vullen en de vormen van het gezicht te accentueren. Wij gebruiken dit middel vaak om onder andere lippen op te vullen, de jukbeenderen te accentueren, de lippen te hydrateren of om het decolleté of de handen te verjongen.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en daarom kan ons lichaam dit goed verdragen. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Fillers zorgen voor een natuurlijk en langdurig resultaat.

Het resultaat

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een fillerbehandeling bij ABC Clinic in Zoetermeer. Enkele van onze cliënten hebben aangegeven dat wij hun voor en na foto’s mogen gebruiken om u een goed beeld te geven van het resultaat. Onderstaand vindt u de foto’s van cliënten die bij ons behandeld zijn.

Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Kin en lippen voor
Teruggetrokken kin na Janka
Na
Fillers onder de ogen vrouw voor
Traangoot voor
Fillers onder de ogen vrouw na
Na
Neuslippenplooi Marlies voor
Mondhoeken en neus-lippen plooi voor
Neuslippenplooi Marlies na
Na
Volume in lip voor - lippen opvullen - lip fillers - injectables
Lippen voor
Lip opvullen na - lip fillers - injectables
Na
Wangen en neuslippenplooi opvullen voor
Neus-lippen plooi en wangen voor
Wangen en neuslippenplooi opvullen na
Na
Wallen onder de ogen verwijderen met fillers - voor
Fillers voor
Wallen onder de ogen verwijderen met fillers - na
Na
Bekijk meer foto's

De prijzen voor fillers

De prijzen die de klinieken in Zoetermeer hanteren kunnen van elkaar verschillen. Deze hangen geheel af van de kwaliteit van het product dat wordt gebruikt en de ervaring van de behandelend arts. In onderstaand schema vindt u de prijzen die wij in onze kliniek hanteren voor uw fillerbehandeling. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult wordt de definitieve prijs van uw behandeling vastgesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-
Bekijk onze prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Gratis en vrijblijvend consultgesprek

Wilt u meer informatie over een fillerbehandeling of heeft u interesse in een behandeling? Een consultgesprek in Zoetermeer is geheel gratis en vrijblijvend. Onze arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van uw probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook krijgt u alle gelegenheid om al uw vragen te stellen. U kunt uw consultgesprek online inplannen of door te bellen met 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler tot achttien maanden zichtbaar. Wij gebruiken het merk Radiesse als collageen-aanmakende filler.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke producten die er in de wereld zijn. Dit is Restylane voor de fillers en Azzalure voor de Botuline toxines.

Zijn eerdere behandelingen met andere fillers een probleem?

Het is onverstandig fillers te injecteren in een gebied waar eerder andere rimpelvullers zijn ingespoten minder dan een jaar geleden, en al helemaal niet wanneer dit permanente middelen zijn geweest. Je kunt dit het best met de arts bepreken, op het consult kan de arts je hierover uitleg geven en adviseren.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Relevante blogs

Maak een afspraak
De kliniek