Totaal
8.9
1176 reviews

Fillers Zeist

Bent u op zoek naar een kliniek voor fillers in Zeist of omgeving? ABC Clinic werkt sinds 2010 met ervaren en gespecialiseerde artsen voor fillerbehandelingen.

Fillers in Zeist en omgeving

Bent u niet blij wanneer u zichzelf kritisch in de spiegel bekijkt? Met fillers kunnen onze ervaren artsen u een frisse blik geven of uw lippen opvullen. Ook volumeverlies in het gezicht is prima te behandelen met fillers. Fillers worden voornamelijk in het gezicht gebruikt, maar ook verouderde handen, een verouderd decolleté of oorlellen zijn te behandelen. Wij werken enkel met veilige tijdelijke producten van Restylane (hyaluronzuur), Profhilo en Sculptra. U vindt ons in Breda.

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en komt van nature voor in de huid. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Het is een veilig middel om tekenen van veroudering aan te pakken. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Restylane is het veiligste hyaluronzuur wat er wereldwijd is.

Sculptra

Sculptra is een natuurlijk melkzuur en zet het lichaam aan tot de productie van nieuw collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger, elastischer en voller word. Sculptra is ideaal wanneer u volume terug wilt in uw gezicht.

Draadlift

Wanneer u last heeft van huidverslapping biedt een liquid facelift of een draadlift een zeer mooie oplossing. Een draadlift is een behandeling met een mooi en natuurlijk resultaat. De behandeling wordt uitgevoerd met PDO Draden die onderhuids voor versteviging zorgen en ideaal zijn voor het liften van de wangen, kaaklijn, hals of het decolleté.

Resultaat van filler behandelingen

Behandelingen met fillers of  Sculptra zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u door een ervaren arts wordt behandeld. Onderstaand vindt u enkele voor en na foto’s van cliënten die zijn behandeld. Let wel op: het resultaat kan per persoon verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke behandeling.

Wangen en neuslippenplooi opvullen voor
Neus-lippen plooi voor
Wangen en neuslippenplooi opvullen na
Na
Fillers voor, injectables voor
Fillers voor
Fillers na, injectables na
Na
3. Sculptra man voor
Sculptra voor
3. Sculptra man na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Prijzen fillers Zeist

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de prijzen bij onze kliniek. Deze kosten staan niet vast en zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is voor uw persoonlijke wensen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek zal de definitieve prijs van uw behandeling vast worden gesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-

Gratis consultgesprek bij ABC Clinic?

Omdat iedereen anders is starten we een behandeling altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek in Breda. Onze ervaren cosmetisch arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van uw probleem en legt u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook krijgt u alle tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw gratis consult direct online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kan ik Sculptra combineren met fillers en botox?

Ja, een Sculptra-behandeling is goed te combineren met een behandeling met fillers en/of Botox. Iedere behandeling wordt ingezet met een ander doel en de behandelingen kunnen elkaar goed aanvullen. Wel wordt er bij behandelingen goed op gelet dat u uw eigen natuurlijke uitstraling behoud.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Bekijk al onze FAQ's
Gratis consult