Totaal
8.9
1176 reviews

Fillers Den Haag

Bent u op zoek naar een kliniek voor fillers in Den Haag? ABC Clinic werkt sinds 2010 met ervaren en gespecialiseerde artsen voor fillerbehandelingen.

Filler kliniek Den Haag

Stoort u zich aan dunne lippen, rimpels of een ingevallen gezicht? Dat is ontzettend jammer want dit is helemaal niet nodig. Met fillers kunnen we rimpels of volumeverlies in het gezicht opvullen of contouren in het gezicht verbeteren. ABC Clinic is een gespecialiseerde filler kliniek in Den Haag. Enkele regio’s die behandeld kunnen worden met fillers zijn ingevallen wangen, lippen, de neus-lippenplooi, wallen en de traangoot.

Heeft u enkel last van huidverslapping en vindt u een facelift nog een stap te ver? Dan bieden een liquid facelift of een draadlift een mooie oplossing. Een draadlift is een behandeling met een natuurlijk resultaat. De behandeling wordt uitgevoerd met PDO Draden, die vaak ook worden gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties. De draden zorgen onderhuids voor versteviging en zijn ideaal voor het liften van de wangen, het gezicht, de kaaklijn, de hals en het decolleté.

Lippen opvullen in Den Haag

Fillers zijn niet enkel geschikt om rimpels of volumeverlies tegen te gaan, maar ze kunnen u ook helpen wanneer u last heeft van dunne lippen of volumeverlies in de lippen. Heeft u niet de volle lippen die u altijd al hebt willen hebben of zorgen uw dunne lippen voor een boze uitstraling? Dan kunnen fillers u helpen.

Traangootbehandeling

Ook voor een traangootbehandeling bent u bij ABC Clinic op het juiste adres. Heeft u last van volumeverlies onder de ogen waardoor u een vermoeide uitstraling krijgt? Met fillers kunnen wij dit volumeverlies voor u oplossen en zorgen wij voor een uitgeruste uitstraling.

Resultaat van filler behandelingen

Een behandeling met fillers of met Sculptra zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u door een ervaren arts wordt behandeld. Onderstaand vindt u enkele voor en na foto’s van cliënten die zijn behandeld. Let wel op: het resultaat kan per persoon verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke behandeling.

Lippen en kin voor
Lippen opvullen voor
Lippen en kin na
Na
Neuslippenplooi Inge voor
Neus-lippenplooi voor
Neuslippenplooi Inge na
Na
Hangende mondhoeken voor
Hangende mondhoeken voor
Hangende mondhoeken na
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen fillers Den Haag

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijs van uw behandeling. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen bij onze kliniek in Den Haag. Deze kosten staan niet vast en zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is voor uw persoonlijke wensen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek zal de definitieve prijs van uw behandeling vast worden gesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-

Let op: Tijdelijke kortingen zijn verboden in Nederland

Wanneer u een behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van fillerbehandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox en fillers. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten voortaan aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Gratis consultgesprek bij ABC Clinic Den Haag?

Omdat iedereen anders is starten we een behandeling altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Onze ervaren arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van uw probleem en legt u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook krijgt u alle tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw gratis consult direct online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Maak een afspraak