Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken komen regelmatig voor en kunnen ervoor zorgen dat u zich onzeker voelt en u uw huid het liefste verbergt. Pigmentvlekken komen vaak voor op uw handen of het gezicht. Oorzaken kunnen aangeboren en/of erfelijk zijn, maar ook huidziektes, zonschade en een ouder wordende huid kunnen pigmentvlekken veroorzaken. Onze huidtherapeuten kunnen uw pigmentvlekken met de juiste behandeling verminderen of zelfs verwijderen.

Meer informatie

Resultaat van een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen

Voor Pigmentvlekken voorhoofd
Na Pigmentvlekken voorhoofd
Pigmentvlekken voorhoofd
VoorPigmentvlekken voorhoofd
NaPigmentvlekken voorhoofd
Pigmentvlekken wang
VoorPigmentvlekken wang
NaPigmentvlekken wang
Pigmentvlekken hand
VoorPigmentvlekken hand
NaPigmentvlekken hand

Het effect van een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen is per persoon verschillend. Afhankelijk van de oorzaak van de pigmentvlekken wordt er samen met de huidtherapeut een behandelplan opgesteld om een optimaal resultaat te boeken. Dit optimale resultaat ziet u terug in een egale en gezonde huid waarbij u het gebruik van make-up in zijn geheel of gedeeltelijk niet meer hoeft te gebruiken.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor deze behandeling? Bel dan naar 076-542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De behandeling

Er zijn diverse behandelmogelijkheden zoals

 • Camouflagetherapie; 
  De camouflage crème is een hoog gepigmenteerde make-up. Er wordt met u samen gezocht naar de crème die qua kleur zo goed mogelijk overeenkomt met de huidskleur. Vervolgens wordt het aanbrengen van de crème aangeleerd. Het is makkelijk aan te brengen en is water- en veegvast.
 • Fractional laserbehandeling;
  Met de gefractioneerde laser wordt over het te behandelen gebied een gelijkmatig patroon van gaatjes in de huid gemaakt. Dit gelijkmatige karakter is van belang om een mooi, egaal resultaat te behalen.
 • Peeling;
  Het woord peeling komt van het Engelse 'peel' en dit betekent pellen. Bij een peeling worden dode huidcellen verwijderd en de vernieuwing van de huid gestimuleerd. Na de peeling krijgt u een gladder huidoppervlak.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor het verwijderen van pigmentvlekken?

 • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
 • Cliënten waarderen ons met een 9.3;
 • Veilige en bewezen producten;
 • Consultgesprek met de huidtherapeut;
 • Korte wachttijden;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de verschillende huidbehandelingen.

Kosten

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de huidtherapeut u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076-542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Huidtherapeuten

B. den Reijer

B. den Reijer

Huidtherapeut

Breda
A. Huijbregts-Keulaars

A. Huijbregts-K...

Huidtherapeut

Breda