Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Arthur Ludlage

Arthur Ludlage BIG: 89038083101

'Perfectionist en internationaal trainer voor Restylane, Emervel en Azzalure!'

Cosmetisch arts Arthur Ludlage heeft zich gespecialiseerd in Botuline Toxines en injectables. Om zijn vaardigheden bij te houden bezoekt hij meerdere congressen per jaar in Europa. Daarbij speelt hij zelfs een belangrijke rol bij Galderma. Arthur Ludlage is trainer van de wereldwijde farmaceutische organisatie Galderma en geeft workshops aan cosmetisch artsen, dermatologen en plastisch chirurgen in het gebruik van Restylane en Azzalure.

NVCG

Arthur Ludlage is gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde). Het lidmaatschap van de NVCG waarborgt dat hij volgens bepaalde protocollen zijn behandelingen uitvoert. Ook moet men een minimaal aantal behandelingen per jaar uitvoeren om in aanmerking te komen voor een lidmaatschap. Arthur Ludlage behoort in Nederland tot de beste artsen op het gebied van injectables en Botuline toxines.

Arthur Ludlage is op maandag en woensdag aanwezig bij ABC Clinic. Wilt u een afspraak inplannen bij Arthur Ludlage? Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een aanvraag per mail.Terug naar de vorige pagina