e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Ooglidcorrectie Oosterhout

Ooglidcorrecties zijn een mooie en dankbare oplossing bij hangende oogleden of wallen onder de ogen. Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door gespecialiseerde plastisch chirurgen. Velen uit Oosterhout gingen u voor bij ons in de kliniek.

Een ooglidcorrectie voor een frisse en open blik

Als gevolg van hangende oogleden of wallen onder de ogen kunt u last krijgen van een beperkt zichtveld of een vermoeide blik. Wanneer u hier last van heeft, kan een ooglidcorrectie een mooie en dankbare oplossing bieden. Tijdens de behandeling verwijdert plastisch chirurg uw wallen of hangende oogleden in onze kliniek. Het gevolg hiervan is een frisse en open blik.

Komt u uit Oosterhout en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak dan een gratis afspraak met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen op slechts een kleine twintig minuten rijden van Oosterhout. Voor de deur kunt u gratis en discreet parkeren.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Al veel cliënten, waaronder uit Oosterhout, gingen u voor met een ooglidcorrectie. Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten, waarbij het litteken niet zichtbaar zal zijn.

Jan - ooglidcorrectie voor 45 graden links
Voor
Jan - ooglidcorrectie na 45 graden links
Na
Onderooglidcorrectie voor
Voor
Onderooglidcorrectie na - ooglidcorrectie
Na
Bekijk meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ingreep uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Oosterhout

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek in Breda. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Oosterhout weten velen ons te vinden.

Ooglidcorrectie Oosterhout

 

 

 

Ooglidcorrectie Oosterhout

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u het beste geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een video-consult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens dit gratis consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult