Totaal
8.9
1176 reviews

Injectables Zeist

ABC Clinic in Zeist is gespecialiseerd in injectables. Met injectables kunnen onze ervaren artsen op een natuurlijke manier de strijd aangaan met de tekenen van het ouder worden. Rimpels, volumeverlies kunnen verzacht worden en gezichtscontouren kunnen worden versterkt (lippen, jukbeenderen).

Wat zijn injectables?

Injectables is een verzamelnaam voor verschillende behandelingen die gebruikt worden om rimpels in het gezicht te behandelen, volumeverlies tegen te gaan, lippen op te vullen of om uw huid te verbeteren. Onder de term injectables vallen onder andere fillers, Botox, Profhilo, Sculptra en Skinboosters.

Fillers worden gebruikt om volumeverlies tegen te gaan en rimpels te verzachten. Denk hierbij aan het opvullen van de lippen, het verzachten van de neus-lippenplooi, of de behandeling van de hangende mondhoeken. Botuline toxine, ook wel bekend als Botox, wordt voornamelijk gebruikt om spiergerelateerde rimpels te verwijderen of verminderen. Denk hierbij aan de fronsrimpel of kraaienpootjes. Ook kan Botox worden gebruikt bij migraine, tandenknarsen en overmatig zweten.

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar huidverjonging of huidversteviging, dan kan een behandeling met Skinboosters, Profhilo of Sculptra een mooie oplossing bieden.

Heeft u enkel last van huidverslapping en vindt u een facelift nog een stap te ver? Dan biedt een liquid facelift of een draadlift een zeer mooie oplossing. Een draadlift is een behandeling met een natuurlijk resultaat. De behandeling wordt uitgevoerd met PDO Draden. De draden zorgen onderhuids voor versteviging en zijn ideaal voor het liften van de wangen, het gezicht, de kaaklijn, de hals en het decolleté.

De behandeling met injectables

Een behandeling met injectables duurt, afhankelijk van de ingreep, ongeveer 15 tot 30 minuten. Het verloop van de behandeling verschilt ook per product. Via onderstaande knop vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen.

Meer over de behandelingen

Resultaten

Sinds 2010 zijn vele cliënten u voorgegaan voor een behandeling met injectables. Na uw behandeling ziet u er frisser uit en oogt u wat jonger. Omdat niet iedereen hetzelfde is, zal het doel per behandeling verschillen. Ook heeft niet iedereen het doel om een jonger ogend uiterlijk te behalen. Sommige storen zich enkel aan een bepaalde lijn in het gezicht. Het voornaamste doel bij ons is om de behandeling af te stemmen op uw wensen met een natuurlijk resultaat.

Voor en na foto’s

Wanneer u zich laat behandelen door onze ervaren cosmetisch arts of plastisch chirurgen, zorgen injectables voor een mooi en natuurlijk resultaat. Onderstaand vindt u voor en na foto’s van de verschillende behandelingen die wij aanbieden met injectables.

Injectables Janka voor
Fillers voor
Injectables Janka na
Fillers na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Fillers mondhoeken voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na
Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Fronsrimpel voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
Traandal of traangoot voor fillers - injectables - Restylane Vanessa
Traangootvoor
Traandal of traangoot na fillers - injectables - Restylane Vanessa
Na
1. Sculptra voor
Sculptra voor
1. Sculptra na 25 maanden
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Prijzen injectables Zeist

Een consultgesprek bij ABC Clinic is altijd nodig om de prijs voor uw behandeling vast te stellen. Op onze prijzenpagina vindt u een duidelijk overzicht met de prijzen die wij hanteren voor uw behandeling.

InjectablesPrijs
Botuline toxine
(Azzalure, Alluzience, Dysport, Botox)
1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Botox migraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Botox spanningshoofdpijnMin. 1 zone vanaf€149,-
Botox tandenknarsen vanaf€300,-
Botox overmatig zweten 250 eenheden€495,-
Fillers0.5 ml€325,-
1 ml€450,-*
elke volgende ml€400,-*
*Bekijk ons loyaliteitsprogramma voor de fillers
Skinboosters (Restylane Vital en Vital light)1 ml€295,-
2 ml€575,-
3 x 1 ml€795,-
Profhiloeerste behandeling€325,-
vanaf de 2e behandeling€295,-
Sculptra1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
PDO DraadliftGezichtVanaf€1200,-
HalsVanaf€600,-
Wenkbrauwen / ogenVanaf€600,-

Let op: Tijdelijke kortingen zijn verboden in Nederland

Wanneer u een behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van injectable behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox en fillers. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten voortaan aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Gratis consultgesprek bij ABC Clinic?

Wilt u meer informatie over de behandeling of heeft u voldoende aan het advies van één van onze cosmetisch artsen of plastisch chirurgen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken. Dit consultgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek krijgt u ook uitgebreid de tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?

Meest gestelde vragen

Kan ik met injectables behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een injectable-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is de behandeling tegen tandenknarsen pijnlijk?

Nee, in principe hoef je bij behandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een creme gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Wat is een draadlift

Een draadlift biedt een mooie oplossing wanneer u last heeft van huidverslapping. Het zorgt voor versteviging van de huid in uw decolleté, de hals en in het gezicht en wordt uitgevoerd met oplosbare draden. Door middel van de draden wordt een liftend effect bereikt. De draden zorgen ervoor dat uw huid zelf begint met de aanmaak van collageen. Dit collageen blijft lange tijd in de huid, ook wanneer de draden zijn opgelost. Hierdoor wordt de huid van binnenuit verstevigt.

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een creme gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Bekijk alle FAQ's
Gratis consult