Totaal
8.9
1053 reviews

Profhilo kosten

De kosten van een behandeling met Profhilo zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen die voor u noodzakelijk is. Op deze pagina vindt u meer informatie.

Prijzen voor een Profhilo behandeling

Het aantal behandelingen dat noodzakelijk is voor het gewenste resultaat is afhankelijk van de conditie van uw huid. Wij raden altijd een kuur aan van twee tot drie behandelingen. Daarna komt u één à twee keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling. De prijs van de behandeling met Profhilo vindt u in onderstaand schema:

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo eerste behandeling 2 ml€325,-
Profhilo vanaf de tweede behandeling€295,-

Profhilo kosten bij herhaalbehandelingen

Wanneer u behandeld wordt met Profhilo, starten wij altijd in een kuur van minimaal twee behandelingen. De prijs van de eerste behandeling is €325,-. Vanaf uw tweede behandeling betaalt u slechts €295,- voor uw vervolgbehandeling(en).

Gratis consult met een cosmetisch arts?

Een consult is noodzakelijk om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen, hoeveel behandelingen zorgen voor het gewenste resultaat en wat de kosten zijn van een behandeling met Profhilo. Dit consult is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit consult kunt u al uw vragen stellen over de behandeling. U kunt een consultgesprek online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult inplannen?
Gratis consult