e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Profhilo voor het gezicht

Heb je last van een droge en slappe huid door huidveroudering? Dan kan een behandeling met Profhilo voor het gezicht, een anti-aging behandeling, jou helpen jouw huid te verstrakken en verjongen!

Profhilo: een strakker gezicht zonder operatie

Huidveroudering start vaak als eerst in het gezicht omdat het gezicht veelvuldig bloot wordt gesteld aan zonlicht en andere omgevingsinvloeden. De eerste tekenen van veroudering zien we vaak terug in een drogere huid waarbij de eerste lijnen al beginnen te ontstaan.

Profhilo bestaat uit puur hyaluronzuur en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Na behandelingen met Profhilo zal de textuur en teint van jouw huid verbeteren en zorgt daarbij voor een beter hydratatie en uitstraling van de huid. Ook de stevigheid en elasticiteit van de huid zal toenemen. Profhilo zorgt voor huidverjonging en een strakker gezicht zonder een operatie.

Resultaat van Profhilo in het gezicht

Het resultaat van een behandeling met Profhilo is niet direct zichtbaar. Vaak zijn er, afhankelijk van jouw huidconditie, twee tot drie behandelingen nodig om het beste resultaat te behalen. Direct na de eerste behandeling wordt de huid aan het werk gezet om zelf collageen en elastine aan te maken. Vier weken na de eerste behandeling beginnen de eerste resultaten zich te tonen en rimpels in het gezicht zich te verminderen. Het eindresultaat is vier weken na jouw laatste behandeling volledig zichtbaar.

De behandeling

Bij een behandeling in het gezicht wordt gebruik gemaakt van de BAP-techniek. Dit houdt in dat de vloeistof in tien gebieden van het gezicht wordt geïnjecteerd. Dit wordt verdeeld over de linker- en rechterhelft van het gezicht. Omdat Profhilo erom bekend staat zich goed te verspreiden, is het niet noodzakelijk het volledige gezicht te behandelen.

Profhilo bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur. Om deze reden kent de behandeling vrijwel geen bijwerkingen of nadelen. Wel bestaat de kans dat je de eerste 24 tot 48 uur wat bultjes ziet op de plekken waar Profhilo geïnjecteerd is. Jouw herhaalbehandeling vindt vier weken na de eerste behandeling plaats. Indien noodzakelijk kun je hierna jouw derde behandeling inplannen. Vier weken na jouw laatste behandeling is het eindresultaat zichtbaar.

Om het resultaat te behouden kom je één à twee keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling.

Ervaringen Profhilo voor het gezicht

Al veel cliënten zijn je voorgegaan met een Profhilo-behandeling. Enkelen hebben hun ervaring gedeeld via kliniekervaringen en zorgkaart Nederland. Daarnaast kun je op onze pagina over de ervaringen meer lezen over cliënten die jou voor zijn gegaan.

Bekijk meer ervaringen

Voor en na foto’s

Enkele cliënten die je voor zijn gegaan met een Profhilo-behandeling van het gezicht hebben hun voor- en na foto’s voor jou beschikbaar gesteld. Deze foto’s vind je onderstaand. De foto’s zijn gemaakt vier weken na de laatste herhaalbehandeling.

Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na
Voor Profhilo
Voor
Na Profhilo
Na
Bekijk meer foto's

Veelgestelde vragen

Ben ik geschikt voor een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook wanneer u een huidverjongend effect wilt hebben en u de stap naar fillers (nog) niet ziet zitten. De behandeling kan ook goed gecombineerd worden met een filler- of Botox-behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Hoe lang is het resultaat van Profhilo zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar is, is ook afhankelijk van de conditie van de huid. Wij adviseren om één á twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Huidveroudering stopt niet.

Hoe verloopt een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling wordt uitgevoerd met de BAP-techniek. Hierbij worden 10 injecties in anatomisch uitgekiende gebieden geïnjecteerd, die zorgen voor een optimaal resultaat. Omdat de Profhilo zich goed verspreid, zijn er maar enkele injecties noodzakelijk om een heel gezicht optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal erg klein.

Wanneer is het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Bij een Profhilo-behandeling ziet u niet direct resultaat omdat de huid door de behandeling zelf aan het werk wordt gezet. Vaak ziet u wel al dat de huid wat beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds duidelijker. De reden hiervan is dat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Heb dus na een behandeling geduld om het mooie resultaat af te wachten.

Wat zijn de bijwerkingen van Profhilo?

Omdat Hyaluronzuur een stof is die van nature in de huid voorkomt, kan de huid de behandeling goed verdragen. De mogelijke effecten na een behandeling zijn lichte zwelling, roodheid en soms wat blauwe plekjes. Dit wordt vaak veroorzaakt door de injecties en zal snel verdwijnen. Daarnaast kunnen er de eerste 24 – 48 uur wat bultjes op de plek van de injectie achterblijven. Ook dit verdwijnt vanzelf weer.

Sinds 2015 is Profhilo op de markt en wordt wereldwijd gebruikt. Naast bovenstaande bijwerkingen, zijn er nog geen andere bijwerkingen gerapporteerd.

Een gratis en vrijblijvend consult?

Een consultgesprek is noodzakelijk om te bekijken hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn voor het gewenste resultaat. Tijdens dit consultgesprek luistert de cosmetisch arts naar jouw wensen en verwachtingen en stelt hij of zij een persoonlijk behandelplan op. Het consultgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt jouw afspraak inplannen door te bellen naar 076-542 31 54 of direct online via onze website.

Afspraak inplannen?
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online